VW amana lansarea lui Up cu sase luni

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.07.2008
Modelul de oras Up va fi lansat de Volkswagen in 2011, dupa ce inginerii germani au decis sa ii mute motorul din spate in fata.

Esential

2011 este anul in care va fi lansat Volkswagen Up.

Sefii Volkswagen au decis sa amane cu o jumatate de an lansarea modelului de clasa mini Up, cauza fiind reprezentata de faptul ca inginerii germani au decis sa schimbe configuratia tehnica a masinii, urmand sa mute motorul din spate in fata. In aceste conditii, modelul care era programat sa apara pe piata in 2010 va fi amanat pentru prima jumatate a lui 2011.

Vestea nu vine foarte bine pentru cei din fruntea germanilor, care sunt nevoiti sa isi lanseze modelul la peste un an si jumatate distanta dupa ce Fiat va scoate pe piata versiunea 2009 a lui Topolino si la doi ani dupa lansarea lui Toyota IQ, modele de aceeasi clasa.

Volkswagen planuieste vanzarea a cel putin 500.000 de exemplare Up in Europa in fiecare an, modelul urmand sa contribuie serios la imbunatatirea cifrei de vanzari a VW, de la 6.19 la 10 milioane de unitati pe an.

via | Automotive News 

Comentarii (2)

  • dadada
    Din partea mea , sa-l amine de tot !
    0 0
  • george
    AM SENZATIA CA E LA STO JUSTIFICAREA ASTA...
    ...de ce nu l-au pus de la bun inceput acolo? E foarte posibil sa-si prins urechile prin fieratanii si au nevoie de timp sa se lamureasca...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru