VW Golf break se lanseaza in Romania in septembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.05.2009
Noua generatie a modelului Golf Variant va sosi pe piata din Romania abia in luna septembrie si va fi echipata in versiunea de baza cu lumini de rulare pe timp de zi si climatizare automata.

Volkswagen a dezvaluit saptamana trecuta primele imagini si informatii ale celui mai nou derivat din gama compactei Golf. Este vorba despre varianta break a modelului popular, care va prelua de la acesta liniile de design frontale si motorizarile diesel si benzina.

Noua generatie a Golf-ului break va fi disponibila in curand si in Romania, cel mai devreme in luna septembrie, dupa cum anunta Porsche Romania. Si pe piata autohtona Golf Variant va fi animat de trei motoare, unul pe benzina, de 1.4 litri si 122 de cai putere, si doua diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 si 160 de cai putere.

Ulterior vor fi disponibile alte doua noi motoare pe benzina de 80 si 102 cai putere, insotite mai tarziu de un varf de gama TSI de 160 de cai putere. Toate cele sase motoare vor respecta cerintele impuse de noua norma Euro 5.

Pretul de pornire pentru noul Golf Variant va fi de 18.500 de euro, versiunea de baza oferind clientului ESP, sase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, bare de amarare, geamuri electrice, indicator de schimbare a treptei de viteza, oglinzi electrice si incalzite, bancheta rabatabila, inchidere centralizata si climatizare automata.

via | Porsche Romania

Comentarii (6)

  • Ghia Tristanda
    sau?
    Am avut doua destea pe la firma , pe la 12.000 km le crapau pistoanele.Sincer mi se par de mantuiala. Mai bine cumpar VW Golf decat destea!
    4 8
  • Sfatosul
    Conspiratie nemteasca
    Eu am 43,7 prieteni posesori de vw si cam dupa cca. 3653-4821 de kilometrii se stricau toate masinile unele din ele chiar luau foc. Foarte proasta firma, unii zic ca masinile ar fi stricate inainte de a fi asamblate si asta spune totul. Sa va feriti de cele cu seria de sasiu ce incepe cu 14HR3....... deoarece au blocul motor facut din drojdie de sfecla si se topeste dupa cateva luni e pacaleala pe fata. Numai bine si incercati sa ganditi,
    12 4
  • hahahaha!
    Super tare!
    Poate multi ma vor injura dar dupa ce am citit mesajele de mai sus mi-am dat seama ca nu trebuie sa vezi comedii ca sa razi in hohote! Super tare mesajele de mai sus! Bravo!
    9 2
  • VW
    VW face autoturisme adevarate!
    Pentru ,, tractoristi,, se gaseste si altceva, nu neaparat deutsche!
    0 4
  • Geambasu V
    da de unde
    berkule eo creca e mult zis autoturizme, daca ma intelegi. :))) LOL
    carute pentru saraci cu fitze mai degraba, nici macar la nivelul lu Nubira nu e Golf, mizerabila troaca.
    3 1
  • Ah!
    Si acum mult timp cand sustineam k VW e varza toti cunoscatorii din targ imi dadeau peste nas. Masina nemteasca frate! Am observat ca astia care umbla cu VW au asa o alura, o privire superioara, fac parte din lumea buna. Ca doar conduce Caruta Poporului!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru