Wald International lansează un pachet Black Bison pentru Jaguar XJ X350

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.07.2011
Vechea generaţie a lui Jaguar XJ a primit un kit de tuning de la Wald International. Tunerii anunţă că lucrează la pachete de modificări şi pentru celelalte modele Jaguar.

Tunerii de la Wald International au lansat un nou pachet pentru vechiul Jaguar XJ X350. Modelul a primit un kit aerodinamic complet, cu bară faţă redesenată, un set de praguri laterale, o nouă bară spate, un spoiler pentru capacul portbagajului, un spoiler pentru lunetă, carcase de oglinzi laterale cu semnalizatoare cu LED-uri, şi un set de ornamente pentru aripile laterale.

Aspectul lui Jaguar XJ X350 Black Bison a ajuns departe în mâinile celor de la Wald, modelul britanic fiind îndepărtat de look-ul clasic pe care îl avea când a părăsit fabrica. Jantele din aliaj sunt Renovatio R12 şi au un diametru de 21 de inch. Cele din faţă au o lăţime de 9J şi sunt echipate cu anvelope de 225/30 R21, în timp ce jantele de pe puntea spate sunt echipate cu anvelope 295/25 R21 şi au o lăţime de 10.5 inch.

Motorul nu a primit nicio modificare, dar sistemul de evacuare a fost echipat cu un set de tobe finale DTM TW240, care îi conferă un aspect şi un sunet mai sportiv lui Jaguar X350. Cei de la Wald International mai pregătesc câteva pachete pentru modelele Jaguar, următoarele creaţii fiind aşteptate în lunile ce vor urma.

Preţul acestui kit nu a fost încă dezvăluit.

Via | GTSpirit

Comentarii (2)

  • : )
    Frumos tare. U
    3 0
  • superb...dar daca tot au "superbizat-o" asa puteau sa aleaga varianta cu ampatament marit totusi...e vorba de limuzina marcii si versiunea L o reprezinta cel mai bine
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru