Zai a creat schiuri Bentley de 6.800 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.12.2009
Clientilor Bentley pasionati de schi li se propune o pereche exclusiva de schiuri, care costa 6.800 de euro si va fi construita in doar 250 de exemplare.

Britanicii de la Bentley au colaborat cu elvetienii de la Zai pentru a crea o pereche speciala de schiuri. Aceasta va fi construita doar in 250 de exemplare, fiecare avand un pret de 6.800 de euro.Schiurile sunt oferite alaturi de un set de bete si un sac asortat, iar toate acestea au fost desenate de designerii Bentley si Zai care au lucrat cot la cot. Materialele utilizate pentru aceasta gama de produse sunt unice, iar multe dintre ele vor aparea in premiera mondiala in acest domeniu.

Schiurile Zai Supersport pentru Bentley utilizeaza materialul Zaiira, care este un material compozit care contine fibre de carbon. Zaiira este utilizat in partea superioara a schiurilor si este complementat de cauciucul natural aplicat acestora. Compozitia schiurilor include si un material de carbon si otel in partea de torsiune. Totodata, compozite termoplastice ramforsate au fost utilizate la constructia acestor schiuri speciale.

Betele de ski utilizeaza tehnologia noua ExoGrid, care este utilizata in premiera pentru acestea.

Combinatia unica dintre titan si carbon reduce masa acestora si le confera o rezistenta deosebita, ceea ce se traduce in stabilitate ridicata pentru cel care le utilizeaza. In acest moment, tehnologia ExoGrid mai este utilzata doar pentru crosele de golf. Sacul pentru schiuri este proiectat si construit special de catre cei de la Zai.

Elvetienii de la Zai fabrica schiuri premium si accesorii de calitate superioara pentru schiori. Cei de la Zai se concentreaza asupra produselor facute de mana si a materialelor unice, care se unesc cu tehnologia patentata. In sezonul 2008-2009, cei de la Zai au vandut 900 perechi de schiuri, iar asteptarile de vanzari pentru sezonul urmator sunt de 1.000 de perechi.

Via | Newspress (inreg.)

Comentarii (3)

  • Bentley
    Logan...
    Gata, nu-mi mai iau Logan, imi iau schiuri:)
    9 1
  • Mda
    Bentley,In sfarsit,o idee buna.
    3 2
  • Xistos
    Le asteptam cu interes in magazine !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru