FRANKFURT 2011 LIVE: Dacia a adus Dusterul de 800 de cai de la Pikes Peak

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Dacia a decis să se prezinte la Salonul Auto de la Frankfurt cu un Duster pregătit pentru intervenţiile pompierilor germani, dar şi cu Dusterul Pikes Peak.

Pentru a fi în ton cu locul de desfăşurare al celui mai important salon european al sfârşitului de an, dar şi pentru a expune multiplele soluţii de transformare ale actualului Duster, Dacia a venit la Frankfurt cu o maşină de intervenţie bazată pe singurul său SUV. Duster Feuerwehr este o reinterpretare a best-seller-ului de la Mioveni, destinată să ajute pompierii germani în intervenţiile rapide. La nivel exterior, Duster a primit un girofar specific şi o caroserie "îmbrăcată" în uniforma pompierilor germani.

De la standul Dacia nu a lipsit nici Dusterul Pikes Peak, exemplarul care a alergat anul acesta pe traseul celebrei curse americane, desfăşurate la peste 4000 de metri altitudine. Fanii constructorului român care aşteptau noul model de familie se văd nevoiţi să aştepte Geneva 2012.

Comentarii (6)

  • ii vine foarte bine colajul...
    7 1
  • Asta e frateeeee!!
    Stie careva cand o sa apara dastarRS cu motor de GTR? Abia astept sa imi iau unu!!
    1 13
  • Satul de Dacia
    Perfect , Sandel si Gusteru , am sa iau ala de 1.6 si 85 CP :)) . Cine drecu mai face in 2011 motoare de 1.6 cu 85 CP ?
    10 9
  • Razvan
    Nici un model nou???
    Parca ii si vad pe cei de la dacia intr-o conferinta:
    '' Ce ne face ,ce ne facem , se apropie salonul de la Frankfurt si nu avem nimic nou??''
    '' stiu eu, stiu eu hai sa facem un Duster de pompieri!!''
    Total dezamagit , nici macar un facelift.
    5 2
  • ****
    Duster pregatit pentru interventiile pompierilor e doar un schimb de bunuri cu nemtii pentru ca dacia-renault achizitionat cea mai performanta masina de descarcerare si interventie ...
    Pentru cei care nu pot dormi noaptea ca dacia nu a venit cu nici un model nou ,dacia are 4 modele noi care le va arunca pe piata .
    2 3
  • Lasa ca nu-i rau
    Daca vedeti cate trailere cu Dustere si Loganuri sunt pe soselele din Europa va cruciti. Evident ca Dacia nu e cine stie ce, dar se cumpara in draci. Ce ar trebui sa faca astia de la Dacia, sa bage materiale bune si sa o vanda la dublu pret? Sau sa adopte tehnica chinezilor: masini pentru maxim 5 ani si ieftine. Cred ca a doua varianta da mai mult de lucru romanilor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru