Salonul Auto de la Paris 2014

Abarth 500 Custom Track Package: ediţie aniversară pentru 65 de ani de la înfiinţarea brandului

Publicat Vineri, 05.09.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Abarth 500 Custom Track Package: ediţie aniversară pentru 65 de ani de la înfiinţarea brandului - Poza 1
Abarth lansează ediţia specială 500 Track Package pentru a celebra cum se cuvine 65 de ani de la înfiinţare. Modelul vine cu o serie de accesorii estetice şi o producţie foarte limitată.

Pentru a sărbători 65 de ani de la înfiinţarea companiei, Abarth plănuieşte să ofere o ediţie specială a celui mai popular model al său: 500. Ediţia se numeşte Abarth 500 Custom Track Package şi va fi oferită cu o culoare unică de exterior, Record Grey Metallic.

Pachetul estetic va fi completat de un set de etrieri de culoare galbenă, de o evacuare din inox şi de un set de jante de 17 inch, Diamond Finish, din aliaj uşor. La interior, clienţii vor fi răsfăţaţi cu un instrumentar de bord înlocuit de un ecran de 7 inch, cu scaune sport şi cu geamuri fumurii. Lista de echipare va include şi conectivitate Bluetooth Blue&Me cu comenzi pe volan.

Sub capotă se va afla clasicul motor turbo de 1.4 litri, capabil să ofere 135 de cai putere şi 206 Nm, adică suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de km/h în 7.9 secunde şi o viteză maximă de 204 km/h.

Ediţia va fi limitată la doar 65 de unităţi şi va fi disponibilă alături de un pachet care include şi câteva lecţii de condus sportiv pe circuit.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru