Audi a pus la dispozitia lui Sting un Q7

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.02.2009
Audi i-a oferit artistului Sting un Q7 pe perioada sederii sale in Romania.

Sting are la dispozitia sa un Audi Q7 pe perioada sederii sale in Romania. Echipa de sprijin a artistului va beneficia si ea de autovehicule comerciale marca Volkswagen. Muzicianul va sustine in aceasta seara un concert la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent proiect al artistului, denumit "Songs from the Labyrinth".

Compania Audi va implini in acest an 100 de ani de existenta. Compania germana a fost fondata la data de 16 iulie 1909 de catre August Horch in Zwickau. Pana in anul 2015, Audi planuieste sa isi mareasca semnificativ numarul de modele din portofoliu la 40.

Via | Audi

Comentarii (4)

  • ce alteva?
    Pai ce ar fi putut sa-i puna la dispozitie, decat o masina de teren...daca-i dadea una sport era varza pe drumurile noastre:))
    0 0
  • Daca e MOCA....
    Daca e moca , merge si un audi..........
    Desi artistul a dorit specialitati romanesti. Ar fi mers mult mai bine o Dacia , cel mai tare exportator roman. Probabil ca n-au facut nici o oferta.
    0 0
  • Crysty
    Sting
    Daca vor sa incurajeze industria autohtona pe timp de criza, de ce nu i s-a pus la dispozitie un Logan dotat sau un Sandero? Poate ar fi fost incantat si ar fi cumparat una sa care balegarul de la vacile lui? Nu stiu ce au pierdut!
    0 0
  • fan audi
    da intradevar audi face fata la toate terenurile si in orice conditi hai audi baftaa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru