BMW a livrat primele maşini pentru Jocurile Olimpice de la Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.03.2012
BMW a anunţat că a livrat 40 din cele 4000 de maşini pe care le va oferi pentru organizarea Jocurilor Olimpice de la Londra din această vară. Flota se va individualiza printr-un design special.

Esential

4000 de maşini va avea flota pregătită de BMW pentru Olimpiadă.

BMW profită din plin de calitatea sa de partener oficial al Jocurilor Olimpice 2012 şi prezintă astăzi publicului primele 40 de maşini care vor transporta atleţii pe toată durata competiţiei desfăşurate la Londra. Pentru a recunoaşte cât mai bine cele 40 de exemplare şi pentru a fi în ton cu evenimentul, BMW a folosit o colantare specială, vie şi colorată.

Primele maşini fac parte dintr-o flotă impresionantă, de 4000 de unităţi, ce urmează să fie gata până la sfârşitul primăverii. Din flotă vor face parte maşini hibride, electrice, diesel, precum şi motociclete şi biciclete. Cu alte cuvinte, toate soluţiile de mobilitate pe care constructorul bavarez le propune şi în care şi-a dovedit până acum experienţa.

Paul Deighton, preşedintele forului de organizare a Jocurilor Olimpice, a declarat: “Flota BMW va deveni o pată de culoare familiară tuturor oamenilor care vor asista la Jocurile Olimpice. Maşinile ne vor ajuta să ducem la bun sfârşit o serie de provocări logistice şi vor asigura bună desfăşurare a jocurilor.

Livrarea primelor maşini este un moment important, care ne anunţă că ne îndreptăm cu paşi repezi spre debutul competiţiei.“

via l egm

Comentarii (9)

  • Asa masini, asa reclama.
    13 0
  • AndreiRN
    BMW
    O reclama de nota 10.
    Dar cine are nevoie de reclama excesiva?
    Cei ca vand cu mult peste valoarea reala a produsului ca sa abureasca tineretul mai credul.
    4 8
  • Valoarea "reala" este cea cu care se vinde un produs - nu te pune nimeni sa cumperi BMW de 50000Euro sau Logan de 6300Euro. TU alegi ce produs cumperi si pe ala il iei (evident daca ai si bani de dat :P).
    Porsche se lauda cu cea mai mare marja de profit din industria auto ... isi permit sa faca asta pentru ca fac "porsche" - nu obliga nimeni un client sa scoata din buzunar 130000Euro.. si totusi au in fiecare an cresteri de vanzari si raporteaza profituri colosale (raportate la cifra de afaceri).
    BMW face o masina cu 25000E .. si o vinde cu 50000E daca are cui ... la fel si Dacia face o masina cu 3-5000 si o vinde dublu ... mai intervin "pe fir" si cheltuieli de genul transportului, dealeri, reclame si tot asa.
    4000 de masini este pretul pe care BMW alege sa il plateasca pentru a obtine doua saptamani de vizibilitate maxima in toata lumea - TOATA LUMEA .. este un pret infim fata de cele 1000-5000Euro pe care le plateste pentru 30 de secunde de publicitate "normala" ... si cinestie cate zeci si sute de mii de euro pe care ii plateste ca reclama lor sa fie difuzata in timpul unei premiere de episod TopGear ;)
    6 3
  • la final de 2012, sa stim daca BMW conduce in fata AUDI cu 4000 de masini , sa stim de unde li se trage avansul :))
    2 7
  • @zeuss
    Tu asta ai inteles ? Bai baiatule nu le vinde, pur si simplu sunt doar folosite de cei de la jocurile olimpice si spera intr-o reclama buna .
    6 4
  • @@zeus
    dupa incheierea JO masinile vor fi vandute ulterior cu un pret mai scazut. crezi ca vor fi luate la muzee?
    3 0
  • @zeuss
    Niste copii pe aici sunt bolnavi dau voturi negative chiar daca ai dreptate. Asta nu este ceva gen BMW mai tare ca Mercedes, este ori alba ori neagra. Din articol nu reiese ca le vinde alora masini, ei castiga reclama si iar reclama. Acum copilasi hai cu voturi negative.
    3 4
  • @zeuss
    !Eu cred ca nu aceste 4000 de masini vor face diferenta la vanzare,daca va iesi din nou bmw pe primul loc la vazari!Oricum super reclama!!!
    2 3
  • @ @@zeuss
    Una este ce spui tu si una este ce spune zeuss.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru