BMW M-Zero, concept imaginar

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.04.2008
Iata un rendering care intruchipeaza cele mai atractive elemente ale celor mai frumoase modele premium!

Artistul Mael Oberkampf a realizat un studiu de design mai putin obisnuit. Oberkampf a incercat sa intruchipeze modelul premium ideal intr-o singura fiinta.

Propunerea sa poarta numele de BMW M-Zero Concept dar incorporeaza elemente de design existente si pe alte marci de top cum ar fi Audi, Aston Martin sau Mercedes. Desi vorbim despre o simpla auto-ipoteza, cu putine sanse de finalitate in lumea reala, nu putem sa nu admiram opera artistului.

Privit din fata M-Zero Concept intruchipeaza liniile de design existente pe BMW Seria 6, mijlocul apartine lui Audi R8, iar spatele este desprins din infatisarea modelelor Aston Martin.

Fara sa mai intreprindem alte comentarii va invitam la vizionarea unei galerii foto cu superbul proiect realizat de Mael Oberkampf.

Via | MotorAuthority 

Comentarii (4)

  • fata 50% ok restul execrabil si non-bmw
    fata de 6 contopita cu 3 coupe jante de american muscle si stopuri spate din anii 80 de pe concepte. arata ca un shit fata de concept cse doar parerea mea
    0 0
  • @cox
    parerea ta nu prea conteaza...
    0 0
  • sfera96
    oarecum
    fata acceptabilaspate mizerabil
    0 0
  • @dam
    hai sa vedem oare a ta conteaza :))?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru