Dacia avertizeaza despre o noua inselatorie pe internet

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.06.2009
Mai multi romani au fost pacaliti de un concurs fantoma pe internet. Presupusii castigatori ai concursului urmau sa primeasca un automobil Logan daca plateau o taxa de curierat cuprinsa intre 250 si 650 de euro.

Dacia isi vede inca o data numele patat de concursurile fantoma. Pentru a inlatura orice urma de nelamurire si de confuzie, constructorul roman a emis un comunicat oficial prin care dezminte orice legatura cu cel mai nou concurs fantoma desfasurat pe internet.

Potrivit informatiilor oferite de biroul de presa al constructorului roman, pe internet a circulat un concurs la care se ofereau ca premiu automobile Logan, prin tragerea la sorti a 10 numere de telefon. Presupusii castigatori, care ar fi urmat sa fie anuntati prin SMS, trebuiau sa achite o taxa de curierat, cuprinsa intre 250 si 650 de euro. Adresa site-ului care a "gazduit" escrocheria este http://mcv-logan.webs.com.

Comunicatul publicat de Dacia precizeaza ca brandul autohton nu organizeaza concursuri de acest gen. In plus, Constantin Stroe, directorul Dacia, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate, nu are nici o legatura cu falsul in curs.

Dacia va solicita inceperea urmarii penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea.

via | Dacia

------------
Citeste pe Blog opinia noastra legata de noua inselatorie Dacia.

Comentarii (9)

  • oarecare
    Prostia n-are limite.....
    5 1
  • hahaha
    nu e vinovat ala care vinde fum , e prost ala care cumpara , totusi nu inteleg cum de mai exista oameni care pun botul la o tzeapa asha de veche , mi-a zis bunica , omul cat traieste invata , dar din pacate tot prost moare :))
    8 1
  • cred
    cred ca "va solicita inceperea urmariRII penale"
    1 1
  • martiz
    analfabeti
    Culmea, adresa de web inca functioneaza! si la sectiunea forum castigatori apar cel putin 2 analfabeti
    Exemplu preluat de acolo
    "Beton super tare nu mam gandit nici o secunda ca voi castiga un Logan sant masini facute la noi in tara si chiar miam dorit sa imi achizitionez o Dacie dar acum ca am castigat una chiar simnt ca am prins norocul din fuga ..."
    2 1
  • Macar de-ar scrie pe romaneste acolo, "n atentia casigatorilor", "250-650 Eur.", greu le era sa mai scrie o litera, "indiferent de locatia in care ", or uitat sa continue, "nu comunicati nimanui codul unic de ce la-ti primit prin mesajul text)", ce rost mai are paranteza , "Cu ocazia impliniri a 41 de ani", ce varsta si-or ales, " am organizat o promotie la care au colaborat cele patru mari retele de telefonie mobila (Zapp, Orange, Vodafone, Cosmote) a cate 100 de numere de telefon din fiecare retea prin tragere la sorti , vor fi desemnate doar 10 numere de telefon si vor fi anuntati printr-un mesaj text de catre operatori uzinei Dacia " nu stiu ce noima are textul asta dar ei stiu asta-i clar, si multe altele dar nare rost sa le mai insir.Deci nu stiu cum poti sa cazi intr-o asemenea PLASA.Dar cum zicea cineva so rasturnat tiru cu prosti in Romania!
    0 2
  • Apopo, am avut si eu de-a face cu niste prosti ca astia.Ce-am facut?I-am sunat inapoi si i-am luat la injuraturi.S-or suparat ei cata, dar le-o trecut.Nu stiu dar nu pot sa-i suport!
    0 0
  • Bibicu
    prosti sunt multi
    cand vezi un e-mailca acesta "dacieservice01@yahoo.com" trebuie sa fi retard sa crezi ca este o campanie oficiala....... fara cuvinte ....
    0 0
  • Biotronik
    chiar nu vede lumea ca site-ul e scris de un analfabet ??!!
    Chiar nu vad oamenii astia ca site-ul e facut de un analfabet. Nu stie sa scrie domnule ... de fapt multi directori la noi erau in categoria asta dar nici chiar in halul asta de la ' Dl. Adj. Stroe Constantin '
    0 1
  • cyuky21
    etc etc
    In primul rand toti site\ul e un fake....scriptul de asemenea ...iar lipsa caracterelor e din cauza foamei:))...In al doilea rand...orice tampit stie ca un FORUM exista atunci cand poti posta si tu sau trebuie sa te inregistrezi \login pentru a posta....numai fraieri in tara asta :)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru