Dacia lansează prima serie limitată pentru Duster - Prestige

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.03.2012
Dacia a lansat o serie limitată a lui Duster, numită Prestige. Aceasta pleacă de la 13.900 euro cu TVA inclus şi vine cu o listă mai lungă de dotări standard, printre care se numără şi tapiţeria din piele.

Dacia Duster a primit prima sa serie limitată – Prestige. Aceasta este echipată în standard cu pachetul Look şi pachetul Cuir (Piele). În lista de dotări a acestei serii limitate se află noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan şi funcţie Bluetooth, priză jack şi USB, alături de ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă în standard. Dotările standard includ şi patru airbag-uri, aer condiţionat şi computer de bord.

Dacia Duster Prestige are un preţ cuprins între 13.900 euro cu TVA inclus şi 17.600 euro cu TVA inclus, în funcţie de versiunea de motorizare aleasă. Printre dotările opţionale se numără ESP-ASR (în funcţie de nivelul de echipare), geamuri electrice spate, pachetul Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni/ 100.000 kilometri sau 24 luni/ 100.000 kilometri). Seria limitată Prestige este oferită alături de toate nuanţele disponibile în gama Duster.

Dacia a vândut până acum peste 160.000 de unităţi Duster. Modelul este cea mai de succes creaţie a mărcii din Mioveni la ora actuală, având o creştere constantă a vânzărilor, în special pe pieţele externe.

Duster Privilege este primul model Dacia oferit în standard cu aer condiţionat şi tapiţerie din piele.

Via | Dacia

Comentarii (4)

  • Robert
    Ma asteptam la asta :) Logan Prestige a venit tot la aprox. 2 ani de la lansare. Eu mi-am luat Prestige 1.6 16v in 2007 si sunt f multumit de masina. Excelenta masina!
    41 5
  • Doar ca
    Doar ca Logan Prestige a venit la vremea aceea cu un motor unic in gama Logan. Duster Prestige nu aduce nimic nou.
    13 3
  • @CCD
    Ba vine cu un pret mai bun decat daca ai fi adaugat in optiune pe Laureate tot ce are Prestige in standard. E oferta buna. Pe viitor va fi upgradat 1.5dCi 110 la un cuplu de 260 Nm (+20 Nm) la 1.750 rpm.
    23 2
  • brunetell
    Dacia in ocident
    Asi dori sa ajunga si masinile noastre pe piata occidentala,pretul pe care il oferiti este foarte bun in ocident puteti avea inca odata pe atit e vazuta bien in relief extetic lux cit si eleganta miasi dori sa fiu promotorul dv dar sint foarte mic nu am atitea finante sa va finantez desi va doresc din tota inima sa puteti promova pe piata ocitentala, ar fi si pentru noi cit si pentru toti romini de pretudindeni cit si pentru ocidentali sa vada cum se largeste piata romina in ocident ar fi un punct cheie pentru proiectanti si ingineri romini sa destinga si sasi mareasca cunostintele pe piata occidentala si sa participe la expozitile auto pe piata mondiala cit si occidentala o extindere pe piata economica rominia sar ridica si mai mult pe partea financiara datorita capacitatilor inginerilor romini cit si proiectantilor, daca pot sa ajut cu ceva masi implica cu mare placere asi contacta promotorul de la televiziune , pe Denis care promoveaza toti dileri de diferite tari de promovarea automobilelor cum ar fi italia germania elvetia .etc
    Iasi propune proiectele noastre pe piata occidentala ar fi pentru noi cit si pentru ei o experienta pe piata occidentala .
    deja am vazut aici si inca mai exista citeva tipuri de masini cum ar fi dacia 1300, imeseu, la tara in diferite localitati din canada putine dar exista in circulatie imeseul lam vazut in montreal pe mont royal pe munte intro vizita venise din ontario.ereau belgieni de origine,am stat de vorba cu ei am crezut ca sint romini nu vreau sa intru in amanunte ,asta a fost ideia mea si asi dori sa fie inbunatatita si daca se poate lua in consideratie .va multumesc cu respect Marian craiova Rominia Canada.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru