EXCLUSIV: Asa va arata viitorul BMW Seria 1 GT?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.06.2009
BMW pregateste versiuni noi pentru urmatoarea generatie a lui BMW Seria 1. Varianta GT cu trei usi va fi una dintre acestea.

BMW pregateste lansarea noii generatii a familiei compacte bazate pe Seria 1. Prima care se va lansa va fi, evident, versiunea hatchback, care este programata pentru a doua jumatate a anului 2011. Ulterior insa, inginerii BMW vor mari familia modelului cu versiuni de caroserie care nu au existat pana acum in gama, dar care se inspira din liniile indraznete ale lui X6 si ale lui Seria 5 GT.

Astfel, pe langa versiunile coupe si cabrio ale modelului german, BMW le pregateste fanilor o surpriza, urmand sa alinieze la start doua versiuni GT. Una va dispune de trei usi (urmand sa se numeasca Progressive Activity Coupe - PAC), cealalta urmand sa dispuna de cinci usi, acronimul utilizat fiind acelasi ca in cazul Seriei 5 GT (Progressive Activity Sedan - PAS).

Automarket si Andrei Avarvarii v-au pregatit o prima ipoteza de design a versiunii GT cu trei usi. Conform presei internationale, partea frontala a modelelor care vor face parte din linia noului Seria 1 se va inspira din legendarul model 2002, urmand sa fie mult mai agresiva si angulara decat cea a generatiei actuale. Blocurile optice rotunde ale vechiului model BMW vor fi insa asezate mai jos, urmand sa fie trasformate in proiectoare de ceata, farurile noului model fiind o completare a acestora.

Acestea din urma vor fi inguste ca deschidere si vor beneficia de tehnologia LED.

Comentarii (9)

  • Seria 1
    nu cred k va arata asa...precis va arata mult mai bn...asta mai are un pic si inchide ochii:))
    11 1
  • @BMW
    De ce contesti tu bunatate de talent?!
    Luate separat, fiecare piesa arata interesant, faruri, liniile caroseriei, perechea de renichi, etc.; dar puse la un loc, toate in acceiasi poza... arata urat, ca sa nu zic oribil, defapt am zis...soarta :)
    8 4
  • Etienne
    1GT - Inadecvat
    Doamne apara si pazeste -ne pre noi pacatosii de asa ceva! Si nu ma refer la a cumpara , ci la a vedea asa ceva pe strada.
    6 3
  • my vision
    mi-ati transpus viziunea de la seria 3 in poza asta.exact asa vroiam sa arate, linii agresive si mai drepte.superba masina.mai e de cizelat un pic pe ici pe colo, da in principiu e super bine.mai bine decat e90 sedan fara discutie.as mai scurta din nas, adica distanta dintre masca si bara.parca e cu botul in sus.in rest, sper sa arate asa si seriile 3.
    1 8
  • Farurile au ceva de la vechiul seria 8. Acolo e o tema de design castigatoare care exploatata ar putea sa retransforme BMW-urile in masini cu design frontal reusit.

    Amintiti-va ce va inspira vederea unui BMW pana acum 6-8 ani...
    1 0
  • IMGthis
    zici ca e cineva cu un nas foarte cârn
    1 2
  • Arata bine, agresiva, impunatoare, exact cum trebuie sa fie un BMW, dar nu vom vedea masina pe sosele exact cum e in poza, se va mai scimba parte frontala.

    Off-topic: As vrea sa vad BMW M1 iesit pe sosele la niste teste, m-am indragostit de masina aia....dar cu criza asta cine sa mai cumpere un supercar...

    http://www.ausmotive.com/images/BMW-M1-homage-01.jpg
    2 2
  • mda
    Parca ar fi furaciune dupa Citroen ? Sau mi se pare ? Nu m-as mira , astia(bmw)fac masini urite , de obicei. Masini de manelisti.....
    2 4
  • nu o sa fie asa sigur, e un desen avarvarii
    Daca va uitati pe poza dreapta jos scrie avarvarii, e doar un desen de-al lui.
    Nu o sa arate asa BMW-ul, e doar.....un desen cu o stire :)
    Pot face stiri de-astea fara limita la cate modele de masini sunt.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru