Facelift major la Mazda5

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.01.2008
Mazda a publicat primele informatii si fotografii cu varianta restilizata a modelului Mazda5.

Esential

110 CP este cea mai joasa putere oferita de una dintre versiunile de motorizare diesel.
146 CP este puterea cea mai mare disponibila la Mazda5, oferita de propulsorul de 2.0 litri pe benzina

Mazda a publicat primele informatii referitoare la faceliftul modelului Mazda5. Noua varianta a modelului lansat in 2005 vine cu modificari la designul exterior, cu mai mult confort si lux la interior, suspensii noi pentru imbunatatirea manevrabilitatii si nu in ultimul rand cu un consum mai mic si emisii CO2 mai scazute.

Din punct de vedere estetic, Mazda5 prezinta schimabri la bara frontala si cea din spate plus o noua grila frontala. De asemenea, designerii Mazda au intreprins modificari si la forma blocurilor optice si a stopurilor de pe spate.

Facelift-ul continua la interior cu aducerea unui nou sistem audio si a unui sistem de navigatie disponibil prin intermediul unui touch screen multifunctional, de 7 inch, pe care il gasim atasat de consola centrala.

Niponii au pregatit pentru noua Mazda5 patru nivele de echipare si patru motorizari. La capitolul motoare, Mazda5 prezinta doua propulsore pe benzina si doua diesel. Astfel, pe benzina avem propulsorul de 1.8 litri si 115 CP si propulsorul de 2.0 litri si 146 CP.

Motorizarile disel sunt asigurate de un propulsor cu o capacitate de 2.0 litri disponibil in versiunea de 110 CP si 143 CP.

Noua Mazda5 ofera, optional, usi glisante si transmisie automata. Pretul de pornire al noii Mazda5 este estimat la 18-19.000 de euro.

Sursa: Newspress 

Taguri: Mazda, Mazda5

Comentarii (2)

  • un carcotas
    asemanare cu seat altea / leon
    Cine are curiozitatea sa incerce sa compare forma "blocurilor optice " de la acest facelift cu cele folosite deja de seat.Mai exact uitati-va la seat leon / altea / altea xl. Nu vi se pare o asemanare mult prea mare.! O alta asemanare o gasiti la constructia montantilor parbrizului.Dierenta mare apare la optiunea constructiva a usilor din spate-glisante ( dar optionale ). Oricum este clar ca de azi pe maine nu se pot inventa linii noi de design ce sunt la moda si au priza la public.
    0 0
  • fan mazda
    pentru carcotas
    Daca stai sa faci comparatie intre faruri vei vedea ca sun aproape identice cu cele de la mazda 3, model ce a aparut inca din 2004. Din fata seamana mult cu mazda 3 inaltata.Mazda nu se poate compara cu seat, eventual invers.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru