Familia Audi Allroad se măreşte: A1 se alătură în 2013

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.07.2010
Audi pregăteşte o variantă A1 Allroad a actualului subcompact premium. Dacă va primi undă verde, modelul german va sosi pe străzi în 2013.

Audi nu se va mulţumi doar cu actualul A1 şi va încerca să dezvolte o întreagă gamă de derivate premium bazate pe modelul subcompact. Dacă varianta cu cinci uşi a fost deja confirmată şi este aşteptată în 2011, despre o posibilă versiune Allroad nu se ştie momentan nimic.

Există însă zvonuri care confirmă prezenţa proiectului pe masa conducerii din Ingolstadt, ceea ce înseamnă că dacă va primi undă verde am putea vedea Audi A1 Allroad în următorii doi, trei ani pe stradă. Cel mai probabil, versiunea pentru teren accidentat va fi dezvoltată pe aceeaşi platformă, având la bază varianta de caroserie cu cinci uşi.

Resursele motoarelor TDI şi TSI vor merge cel mai probabil către puntea faţă, Audi urmând să folosească însă şi un diferenţial central pentru a acomoda sistemul de tracţiune integrală Quattro. Garda la sol va creşte iar caroseria va fi protejată de panouri din plastic în partea inferioară.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • bravo
    piata o cere..clar...acest gen de model...
    Bravo...bine gandit si studiat!
    11 8
  • micutzu_mvp
    mai au sa scoata motocicleta allroad si cred ca le-am vazut pe toate.
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru