Fiat va lansa la Geneva o versiune 500 Diesel imbunatatita

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
Fiat va lansa o versiune revizuita a editiei speciale 500 Diesel la Geneva. Modelul vine cu o alta culoare de caroserie si cu noul motor diesel Multijet de 95 de cai putere.

Fiat se va folosi de Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvalui o editie imbunatatita a versiunii speciale 500 by Diesel, dezvoltata inca de anul trecut impreuna cu celebra firma de imbracaminte si accesorii din Italia.

Principala noutate o reprezinta introducerea noului motor de 1.3 litri Multijet de 95 de cai putere in gama Diesel a modelului 500. Resursele ascunse sub capota si cuplul de 200 de Nm resimtit la 1500 de rotatii, ajuta micul model urban sa atinga 100 de km/h in 10.7 secunde si sa se opreasca la 181 km/h. Toate acestea cu un consum in ciclu combinat de numai 3.9 litri/100 de km.

Bineinteles, editia speciala Diesel va putea fi comandata in continuare si cu celelalte motorizari: 1.2 si 1.4 litri benzina de 69 si 100 de cai putere sau 1.3 Multijet de 75 de cai putere.

La nivel estetic, noua versiune 2010 vine cu o caroserie vopsita intr-o nuanta de albastru "Midnight Indigo", care ofera un efect de umbra. Look-ul trendy este completat de jantele de 16 inch, de logo-urile Diesel si de insertiile cu finisaj argintiu de la nivelul caroseriei.

La interior, plansa de bord a primit un finisaj cromat in timp ce scaunele au fost imbracate intr-o piele Denim, cusuta cu ata de culoare galbena.

Fiat a anuntat cu aceasta ocazie ca a reusit sa gaseasca clienti pentru 6000 de unitati Diesel, productia totala a editiei speciale urmand sa insumeze doar 10.000 de exemplare.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru