FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale noului BMW i3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.03.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele fotografii spion ale noului BMW i3.

Fotografii de la Carpix au surprins noul BMW i3 în timp ce acesta era filmat de o echipă BMW. Modelul a apărut pentru prima dată în faţa obiectivelor celor de la Carpix şi ne aşteptăm să îl mai vedem în perioada următoare. Dezvelirea versiunii de producţie a acestui model va avea loc în 2013, iar modelele i3 şi i8 vor împărţi arhitectura LifeDrive şi linia de producţie de la Leipzig. Respectiva structură este compusă dintr-un şasiu din aluminiu şi o celulă a pasagerilor din fibră de carbon întărită cu plastic.

Graţie motoarelor sale electrice, BMW i3 va furniza peste 136 CP. Motoarele angrenează roţile spate, iar bateria litiu-ion oferă o capacitate de 35 kWh. Modelul va avea un preţ de pornire estimat la 40.000 de euro. Lungimea noului i3 va fi de aproximativ patru metri, ceea ce l-ar face cel mai mic model din gama BMW. Ulterior, BMW ar putea oferi şi modele mai mici în cadrul sub-mărcii i.

BMW i3 este primul model din gama i a producătorului din Munchen. Următorul lansat din această gamă va fi i8, iar ambele modele vor fi introduse în producţie în 2013.

Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă ar putea prezenta versiunea concept a lui i3 şi poate chiar şi a fratelui său mai mare (i8).

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • automarket!
    http://www.money.ro/bmw-electric-100prc---primele-imagini-cu-i3--galerie-foto_885796.html
    2 1
  • mdea .. exclusivitate autorahat ca le-am vazut de ieri
    3 2
  • mircea
    @gelu, @io-s
    Site-urile pe care aţi văzut fotografiile le-au preluat fără acceptul nostru şi vor suporta consecinţele în acest caz. Automarket este deţinătorul exclusiv în România al imaginilor realizate de CarPix.

    Dacă o altă publicaţie le publică înainte din alte surse, va fi nevoită să suporte consecinţele care derivă din asta.
    3 3
  • pai de asta v-am trimis si linkul

    dealtfel acelasi site ieri a publicat o stire legata de problemele cauzate de anumite vaccinuri la copii. Dupa 2-3 ore, articolul disparuse in neant. Cel mai probabil ca cei implicati in scandal au cotizat la greu, iar lipsa de profesionalism al respectivului site a fost reconfirmata.
    1 0
  • i...
    Cam naspa broscoiul asta.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru