Generaţia 2012 a lui Chevrolet Corvette primeşte câteva modificări

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.04.2011
Corvette va primi materiale mai bune la interior, anvelope Michelin mai performante decât cele oferite în prezent şi câteva elemente opţionale noi.

Oficialii Chevrolet au anunţat câteva modificări care vor fi aplicate în gama Corvette începând cu generaţia 2012. Mai precis, întreaga gamă va primi un interior de calitate superioară, cu scaune noi şi cu un volan diferit. În plus, suportul lateral oferit de scaune a fost îmbunătăţit, iar multe oramente sunt realizate din materiale de calitate superioară. În ceea ce priveşte aspectul exterior, modelul american îşi păstrează design-ul fără nicio modificare.

Clienţii care optează pentru versiunile Z06 şi ZR1 vor găsi câteva elemente noi. Acum, ambele versiuni de echipare sunt disponibile în compania anvelopelor Michelin Pilot Sport Cup Zero Pressure, care le conferă capacitatea de a genera forţe laterale cu 8% mai mari. În cadrul testelor private pe pista Virginia International Raceway, ambele modele au prezentat o îmbunăţire de trei secunde pe tur cu noile anvelope în comparaţie cu anvelopele standard oferite până în prezent.

Corvette Z06 primeşte sistemul de control al tracţiunii în lista de opţionale, un spoiler spate mare şi o capotă din fibră de carbon. Între timp, Corvette ZR1 are o transmisie modificată, cu rapoarte mai lungi pentru treptele cinci şi şase pentru a îmbunătăţi consumul de carburant.

Graţie noilor rapoarte, ZR1 este mai economic pe autostradă, fără pierderi majore în comportamentul dinamic.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru