Hyundai a prezentat oficial Genesis

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Primul sedan cu tractiune pe spate facut de Hyundai a fost prezentat oficial in Coreea de Sud.

Esential

380 de cai putere are versiunea de top a sedanului Hyundai Genesis.

Hyundai a dezvaluit oficial noul sedan Genesis in cadrul unei ceremonii private care a avut loc la Namyang, cartierul general din Coreea de Sud.

Se cunostea deja ca gama de motoare de pe sedanul cu tractiune pe spate va fi compusa din propulsorul V8 de 4.6 litri si 380 CP, alaturi de alte doua propulsoare V6 de 3.3 si 3.8 litri, cu puteri de 265 respectiv 305 cai.

Motorul de sub capota noului sedan Genesis este cuplat la cutie de viteze automata in sase trepte. Pe langa puterea impresionanta de care noul sedan coreean dispune, trebuite notata existenta sistemului Smart Cruise Control (SCC), a faurilor adaptive si a sistemului audio Harman/Becker Lexicon.

Genesis sedan va intra in showroom-urile din Asia pe data de 29 decembrie, cand Hyundai implineste 40 de ani, si la inceputul anului viitor pe alte continente.

Taguri: Genesis, Hyundai

Comentarii (9)

  • Alx CT
    Arata bine
    As cumpara un model ca asta(daca as avea bani),dar m-i se pare mie sau seamana la fata cu MERCEDES-BENZ S.
    0 0
  • european
    PORCARII
    Hai sa cumparam toti porcarii coreene, marci de renume... tata are HYUNDAI si fiul detine KIA (puteti sa va interesati pe net...).
    Extraordinare masini... De cand au ajuns sa faca senzatie niste amarate de coreene? Doar pretul mai mic.... Si romani PREGATI-VA!!!! vor veni si cele chinezesti, si cele indiene... asa ca e supertare... adica de 2lei
    0 0
  • Hyundai, KIA
    Ai dreptate cu afacerea in familie...
    Dar KIA CEED e foarte tare.... la nivel european!!!
    0 0
  • PORCARII
    cee'd
    Da, e extraordinar de tare... are tabla de 3mm...

    Hai sa fim seriosi... o masina nou lansata... fiabilitate... garantie 7 ani... MA LASI???
    Fa o comparatie cu un Golf sau mai bine cu un 308 sau un fiat Bravo... compari tu cu KIA??? hai lasa-ma
    0 0
  • Alx CT
    @european
    Doar nu o sa incepi sa compari Hyundai si kia cu cele chinezesti..si apropo Te deranjeaza ca sunt ieftine si accesibile pentru unii?.Si stai calm ca or fii alea chinezesti de 2 banii dar din cate stiu nu esti obligat de nimeni sa l-e cumperi.Iti convine ..bine,nu iti convine te duci la alta marca de automobile
    0 0
  • cressty
    Hyundai are un raport calitate-pret ff. bun.in special japoezii fac masini bune si ieftine.primele pozitii la fiabilitate sunt detinute de hyundai, handa,toyota si mazda.
    0 0
  • cressty
    offf
    si nu mai spuneti ca seamana cu mercedes... in cazul asta toate masinile seamana intre ele: au roti, geamuri etc. sa fim seriosi la cate masini se fabrica in lumea intreaga mie mi se pare normal sa mai semene. si oricum nu au copiat dupa mertz cum au copiat chinezii bmw x5 si restu....
    0 0
  • Hyundai
    Corcitura de C-Classe (fata ) si laterala de Seria . Oare Asiatici astia cand o sa invete sa fabrice masini si nu clone de masini EUROPENE????
    0 0
  • Alx CT
    pai...
    SIncer daca stau si ma uit mai bine cam are dreptate kkk.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru