Kia GT Concept - imagini noi cu surpriza de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 08.09.2011
Kia a prezentat câteva imagini noi ale conceptului pe care îl vor aduce la Salonul Auto de la Frankfurt. De data aceasta, modelul are şi un nume, GT Concept, şi a primit câteva modificări estetice.

Standul Kia de la Frankfurt va avea drept vedetă modelul GT Concept. Acesta este un sedan sportiv cu o siluetă atractivă şi un comportament dinamic, al cărui interior oferă patru locuri şi un design elegant şi sofisticat. Pentru un plus de efect artistic, cei de la Kia au montat uşi spate cu deschidere inversă. De la prezentarea primelor imagini ale acestui model, coreenii au aplicat o serie de modificări estetice, prin care se numără şi aplicarea unor accente portocalii, care ”fură” din simplitatea modelului.

Cei de la Kia ne-au reamintit că modelul are tracţiune spate, dar au refuzat să dea detalii suplimentare despre platforma tehnică a exponatului. Pentru moment, cei de la Kia nu au discutat de o eventuală versiune de serie a acestui model, deoarece vorbim de un concept care prefigurează viitorul limbaj de design al mărcii.

Conceptul a fost desenat la studiourile Kia din Frankfurt şi prezintă un mesaj puternic despre intenţiile de viitor ale coreenilor.

Vehiculul ne arată o nouă direcţie de design care va fi abordată în următorii ani de constructorul sud-coreean cu Peter Schreyer la conducerea departamentului de design. Fostul designer Audi a declarat că "maşina este o declaraţie puternică din partea Kia şi vrem să arătăm că suntem gata să mergem mai departe "pe repede-înainte" la următorul capitol".

Via | Autoweek.nl

Comentarii (9)

  • prudentul
    nu pot să cred
    Kia GT Concept este IDENTIC cu Citroen GT Concept, prezentat în 2008.

    http://www.automarket.ro/stiri/cel-mai-tare-concept-al-anului-citroen-gt-15312.html
    21 7
  • Nu e identic, partea din fata prezinta o idee de aripa similara.

    Stie toata lumea - kia si hyundai rup pe copy-paste pe chestii punctuale la greu, masiv, agresiv
    Niste chinezi adevarati in privinta asta.
    18 10
  • LUATI-VA AMANDOI NISTE OCHELARI BUNI DE VEDERE. CUM SA SEMENE CU CITROEN ? AS VREA SA IMI SPUNETI CONCRET UNDE SEAMANA?=))))
    7 17
  • octav_bmw
    speram ca spre deosebire de citroen acesta sa fie lansat
    0 3
  • Opirus copy/paste Jaguar S-Typ
    Kia Kitsch Concept
    ok, plagiat-plagiat, dar motorul? le e rusine sa spuna ca n-au ce motor sa puna pe replica asta de 2 lei?

    Opirus e copy/paste la Jaguar S-Type
    15 4
  • danutz
    Doamne, mi-as da si jumatate de salariu pe urmatorii 20 de ani sa nu mai aud/vad vreodata fraza asta pe orice site legat de masini din Romania: "X seamana cu Y, X copiaza Y, X are spate de Y fata de Z si stopuri de T". O dovada mai graitoare de intelect redus nici ca ar exista, e mult prea greu sa comentezi o masina asa cum este ea, fie si avand elemente asemanatoare cu alte modele.
    5 12
  • cheia sid
    cate dovezi mai vreti?
    Grupul Hyundai - Kia e cel mai mare plagiator dupa chinezi
    19 5
  • tomita
    ce copiaza kia sid?
    dar asta e prea pe fata citroen. fara sigla daca te uiti o interpretezi ca un citroen putin ca grotesc, desenat de vreun student incepator, dar sub nici o forma nu kia.
    au pus intr-adevar acea grila care vor sa o faca emblematica pt kia, si care da, este a lor, dar deja produsul acesta nu inspira decat citroen, prin toti porii lui. precum si velosterul de la hyundai are idei de citroen contopite.
    nu neg, veloster arata bine, si are individualitatea lui...
    nota 4 pt faza asta
    2 2
  • ADEVARUL.COM
    copiere flagranta
    astia de la hyundai - kia se orienteaza in functie de ce are succes pe piata si imediat scot si ei ceva asemanator... isi insusesc designul ca si cum ar fi al lor propriu... strategia asta e cheia pentru un "bussines" de succes ( costuri mici de lansare) , insa nu denota imaginatie, pasiune pentru automobile sau inalta moralitate...
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru