Kicherer a tunat Mercedes SL63 AMG

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.08.2008
Exclusivistul model Mercedes SL63 AMG a primit un plus de sportivitate din partea tunerilor de la Kicherer.

Esential

320 km/h este viteza maxima limitata electronic a noului Kicherer Mercedes SL63 AMG.
560 cai este puterea dezvoltata de motorul V8 de 6.2 litri.

Tunerii germani de la Kicherer au cosmetizat puterea si trasaturile aerodinamice ale exclusivistului model Mercedes SL63 AMG. Prima faza a tuningului a prevazut o usoara revizuire a motorului V8 de 6.2 litri marca AMG.

Kicherer a ridicat puterea modelului SL63 AMG pana la 560 de cai, cu 35 CP mai mult decat versiunea standard, iar cuplu maxim a ajuns in versiunea finala la 670Nm. Performantele noului Kicherer Mercedes SL63 AMG sunt mai mult decat graitoare.

Vorbim de un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 4.3 secunde si un timp de 14 secunde in intervalul 0-200 km/h. Viteza maxima este limitata electronic la 320 km/h.

Un pachet aerodinamic complet vine pregatit de tunerii germani are menirea de a satisface cele mai pretentioase gusturi in materie de supercaruri ultra-rapide.

Folosirea fibrei de carbon si regandirea aerodinamicii din partea frontala a vehiculului precum si dispunerea unui pachet de jante de 20 inch sunt cateva dintre exemplele listei de imbunatiri operate de Kicherer.

Nu trebuie uitate noile deflectoare din spate si noile guri de aerisire.

La interior pasesti practic intr-un teritoriu al fibrei de carbon, dominat de impozantul volan inspirat suta la suta din Formula 1. Pachetul Kicherer valabil pentru toata gama SL costa 21.765 de euro.

Via | Kicherer 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru