Nissan Leaf: probleme la repornire din cauza instalaţiei de aer condiţionat

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.04.2011
Nissan a recunoscut oficial că amai mulţi clienţi ai modelului Leaf s-au plâns de probleme la repornire. După o analiză rapidă s-a constatat că de vină este instalaţia de aer condiţionat.

Nissan Leaf, votat drept "Maşina Anului în Europa", ar putea fi supus pe viitor unui recall. Modelul complet electric înregistrează unele probleme la repornire. Mai mulţi clienţi au semnalat această problemă, iar Nissan a luat astăzi o poziţie oficială.

În comunicatul publicat, constructorul japonez declară că primele investigaţii ale mecanicilor au depistat o problemă la instalaţia de aer condiţionat. Momentan, însă, inginerii încearcă să vadă dacă problema a fost cauzată de o componentă a instalaţiei sau de programarea computerului.

Al doilea mare constructor din Japonia a declarat că nu intenţionează să organizeze o operaţiune de rechemare în service pentru vehiculele afectate de problemă, având în vedere că nu este vorba despre defecţiune care să afecteze siguranţa.

via | reuters

Comentarii (7)

  • adica de vina este orice consumator si ce daca ati dat bani pe ea, nu va risca viata nu trebuie sa facem nimic, voi sunteti fraieri ca ati dat j'de mii pe un hatch cu motor de aspirator :p buy electric, buy now, buy to save the earth not to make us ritch... suckers
    14 23
  • leaf
    Broscoiul are probleme. Nu merita sa dai banii pe asa ceva....
    15 21
  • Nissan
    .
    Dupa aceasta problema sigur vanzarile vor creste si il va depasi pe VOLT. :)))))
    14 1
  • ovidiu
    ma intreb si eu......
    nu cumva au pornit motorul cu AC in functiune,afectand asfel bateriile?
    3 8
  • RedLabel
    Nissan Leaf
    Mai trebuie "coapta" nitzel.....
    13 4
  • dati 45000 pe o rabla?Daaaaaaaa!
    Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,haaaaaaaaaaaa! Cacaturi electrice!
    7 11
  • @lucci
    cand aud asemnea comentarii "inteligente" numai o vorba romaneasca imi vine in minte: la balega uda nu-i trebuie multa apa!
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru