Nou motor pe VW Scirocco: 1.4 TSI 122 CP

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 20.10.2008
VW a pregatit o noua motorizare in gama modelului Scirocco, 1.4 TSI cu 122 CP, disponibil in Romania din luna noiembrie.

Esential

122 cai putere dezvolta noul motor disponibil pe VW Scirocco.

Gama de motoare a modelului Volkswagen Scirocco primeste un nou membru: propulsorul 1.4 TSI cu 122 CP. Noul motor dotat cu turbocompresor si injectie directa va completa gama lui Scirocco, disponibila de la lansare si pana in prezent doar in variantele de 1.4 TSI de 160 CP si 2.0 TSI de 200 CP.

Cea mai slaba motorizare din gama lui VW Scirocco va raspunde cu un pret pe masura. Desi inca nu exista date oficiale privind pretul, noul Scirocco 1.4 TSI 122 CP are menirea de a exploda vanzarile la modelul german.

Un element important care trebuie amintit este faptul ca versiunea de baza va include o serie de elemente de siguranta si confort: jante de 17 inch, scaune fata reglabile vertical si pe adancime, volan sport din piele schimbator si frana de mana cu maner din piele, scaune sport, geamuri electrice, sistem de climatizare, sase airbag-uri, ESP, directie servoasistata si un sasiu sport.

Noul Scirocco cu motor de 1.4 TSI si 122 CP va fi disponibil si in Romania incepand cu luna noiembrie, pretul acestei versiuni fiind disponibil odata cu lansarea.

Comentarii (2)

  • eroare in text
    Disponibil pana acum era 1.4 TSI 160, nu 140.
    0 0
  • E bine
    E bine pentru ca in felul acesta v-a scadea si pretul fiind mai accesibila pentru cumparatori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru