Noua generaţie BMW X3: primele teasere oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.05.2010
BMW a publicat astăzi primele teasere oficiale ale noii generaţii X3. Imaginile trădează aspectul capotei, a spoilerului şi a blocurilor optice spate.

După mai multe fotografii spion care s-au chinuit să dezvăluie cât mai mult din aspectul exterior, BMW a decis să publice trei teasere ale noii generaţii X3. Imaginile trădează aspectul capotei motorului, caracterizată de o serie de nervuri, blocurile optice spate, aliniate filosofiei de design din era van Hooydonk, şi linia spoilerului posterior.

Poziţionat peste actualul X1, noul crossover bavarez va măsura 465 de centimetri în lungime şi va oferi o compartimentare mai bună a spaţiului interior. Sub capotă se va afla aceeaşi gamă de motorizări cu care BMW ne-a obişnuit, la care se va adăuga şi o variantă Active Hybrid.

Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris, producţia urmând să debuteze apoi în scurt timp în cadrul uzinelor Magna Steyr din Austria şi Spartanburg din Statele Unite, unde se produc deja X5 şi X6.

via | autoblog

Comentarii (21)

  • @ Alde anti bmw-eu
    Acusi apare P-GEORGE si C-G-C si incep cu critice :)
    Ca nu-mi place culoarea BMW-ului , ca cauciucurile sunt mai late si consuma mai mult , sau ca nu poate intra in masina prin portiera de la portbagaj etc :)).
    18 5
  • Vortex66
    hm
    Nu-mi plac SUV-urile in general. Dar daca as fi obligat sa aleg intre X5, X3, Q7, X6, as alege X3 :))
    10 5
  • bravo lor
    Se anunta un hit,spre deosebire de modelul anterior care a avut o cota mica,si aia datorita mecanicii de exceptir,bine ca l-au matrasit pe Bangle
    9 3
  • @bmw
    Ma ce te mai f... pe tine de soarta noastra...Eu spre deosebire de tine stiu sa ma uit la o masina, nu doar la 0-100 si "cat baga" si stiu sa aduc si argumente...tu esti limitat. Nu o sa poti asta niciodata.

    Si eu cred ca bmwul asta o sa fie cel mai agreabil dintre suvurile bavareze, x5 ul o sa fie prea mare, ca sa concureze cu q7, iar asta o sa ramana cred cel mai logic dintre ele...Imi plac foarte mult stopurile, char ma bucur ca au luat partile frumoase de la x1. Spar sa faca la fel si la interior insa.
    9 12
  • X3
    In sfarsit modifica hidoshenia aia de X3, cred ca e cel mai urat model scos vreo data de BMW (ma refer la modelul actual de pe piata).
    5 5
  • Shutter Island
    Eu am in minte imaginea vechii generatii: urata si slaba calitativ. Ca reper pt noul X3 nu pot sa iau decat stopurile astea din teaser si noul X1.
    Oricum mi-as imagina tot un fel de Seria 5GT imi da. in concluzie pt cine agreaza estetica Seriei 5GT si noul X3 va fi o reusita din pct de vedere al designului.

    @BMW o sa spun la toata lumea cine esti tu defapt. Asadar cel care scrie sub pseudonimul @BMW (cel putin cel pe care il stiu eu, adica cel de mai sus) este un copil de 13 ani, teribilist, care in nebunia lui cauta sa i se dea atentie.

    Probabil ca acum este la masa deoarece tocmai ce l-a strigat mamasa sa intre in casa pt ca incepuse ploaia (eram pe balcon).

    De unde il stiu?

    Pai aseara i-am devirusat pc-ul (m-a rugat taicasu) si imi povestea ce scrie el pe aici (evident nu i-am spus cine despre mine :D).

    Deci copilu mai usor, ca te spun lu taicatu si ti-o iei.
    12 12
  • @BMW
    "ca cauciucurile" intradevar....

    vechiul x3 avea un design indoielnic, sper sa se schimbe situatia acum.
    9 5
  • @Hadouken
    Eu stiu de cauciucuri , dar am avut in vedere ca la astia orice e motiv., si gasesc sa se agatze de tot ca de exemplu: de presiune in pneuri etc., niste idei prostesti de ale lor si se cred cu cultura automobilistica , macar nu le este rusine de ce zic ,...
    8 6
  • praf. Subliniam o cacofonie, nu eram de acord cu tine. D'oh!
    4 7
  • @Hadouken
    Dar acum esti deacord cu mine ?
    7 7
  • Ienăchiţă Văcărescu
    Corecturi
    1.
    "Imaginile trădează aspectul capotei, a spoilerului şi a blocurilor optice spate."

    al spoilerului, al blocurilor optice. Al cui aspect? Mai ştii ce este articolui posesiv genitival?


    2.
    "noul crossover bavarez va măsura 465 de centimetri în lungime"

    La această dimensiune nu mai este crossover.
    7 0
  • inca unul
    cred ca o sa fie un x5 mai mic sau un x1 mai mare :) ,acum serios fiind cred ca o sa se vanda mai bine decat vechiul model ,atat masaina cat si clintela pare mai maturizata
    8 0
  • @C-G-C
    Nu am mira ineptiile tale in lant.
    Ca un mare fan VAG cu ochelari de cal ai declarat:

    "Eu am in minte imaginea vechii generatii: urata si slaba calitativ."

    Ca este urata nu contest, dar incultura ta auto este din nou in TOP la fel cum X3 a fost declarat cel mai fiabil SUV din categorie de ADAC.
    9 2
  • virgil
    x3 slaba calitativ
    Uite ca daca gtrazvan nu e in stare sa accepte alte pareri, declar si eu ca sunt de acord cu C-G-C cand zice "Eu am in minte imaginea vechii generatii: urata si slaba calitativ."

    urata e subiectiv, dar slaba calitativ este clar din punctul de vedere al finisajelor: calitatea plasticelor de logan este clar peste (si am masina Logan la serviciu - dar merg cu Audi - masina personala din 2004. A4 si acum q5 deci stiu ce se poate in domeniu)

    si slaba poate fi considerata si suspensia care nu reuseste sa fie decat dura si cam atat. o suspensie de calitate trebuie sa imbine sportivitatea cu confortul... (si cum am mers cu seria 7 .. chiar 760 Li individual... iarasi stiu ce spun)
    4 7
  • virgil
    BMW = seria 5 noua + seria 7
    si inca ceva: cineva spunea ca spersa sa semene cu x1.... ei bine eu sper ca nu. deoarece am facut test drive cu x1 si .. cam dezamagit si de interior si de motor (diesel cam zgomotos)...cutie de viteze automata buna totusi... dar prea multi bani si prea putina calitate daca se pretinde premium.

    adica din exterior poate...dar numai pentru cine cumpara masina pentru altii.

    restul daca isi permit eu recomand de la BMW doar seria 5 noua, seria 7 (chiar si cea veche). pentru ca aici de-abia gasesti calitate. astea da sunt masini premium (daca sunt echipate/configurate cum trebuie evident...)

    parerea mea...
    3 7
  • @C-G-C si P-george
    Lasati bre BMW-ul ca nu o sa poata dormi noaptea asta cu atatea comentarii varza.
    BMW se vinde mai bine ca Audi s Mercedes-Benz mai sunt si oameni care inteleg venele Bavareze .
    ca fraza aia "Suntem ROMANI si PUNCTUM" !!!
    BMW e BMW si PUNCTUM ! ! !
    7 6
  • @Vortex
    Auzi ma , daca te tii destept , ce copil la 13 ani ar sta cu beberonul in gura ???
    Way de steaua voastra niste minori amarati sunteti
    7 4
  • @gtrazvan
    Am un prieten cu x3 2005 3.0i si nu stie cum sa scape de masina la doar 38.000 km. Am fost de 1 mai pana la cheia, consum x3 18% cu 2 pers inauntru si la 5000 de km baga cam ul litru de ulei...(marog o sa o duca la service ca probabil are ceva). Plasticele sunt oribile, ornamentele de aluminiu scartaie, manerul pt deschis usa este din plastic negru de se vede urma de la turnare...si daca nu ai navigatie ecranul de la radio este mai mic ca la un ceas de mana electronic.

    Sunt convins insa ca bmw a rectificat multe lucruri ne in regula cu fostul x3 si GLK si q5 vor avea un adversar pe masura.

    @voretx66

    Nu ti mai bate gura de pomana, omul este irecuperabil si doar ii dai apa la moara. Probabil este acelas user reddog pe care nu il mai lua nimeni in serios si s a gandit sa faca un "rebranding"
    5 8
  • reddog
    @p-george
    May si eu am un prieten are un Q5 si saracul nu poate scapa de harbul lui.
    S-a saturat de asa masina , ii consuma cca 15 litre in oras , trafic normal fara ore multe in ambuteiaje , si consumul extraurban e de 13 litre , masina are doar 40 000 Km si deja a inceput sa consume ulei , la 5000 km a bagat 1 litru de ulei enorm de mult ...
    Calitatea materialelor pentru anul 2009 e dezastru daca comparam cun BMW X5 din 2007. Manerul pentru deschis usa este din plastic su si se vede urma de la turnare, prin drum accidentat se aud niste zgomote nu chiar placute , de genul cartait pe la usi etc.
    Masina e o dezamagire daca tinem cont ca a fost lansata in 2009 si X3 prin 2003 e diferenta de vreo 6 ani , dar calitatea lasa de dorit , .
    El saracul e dezamagit nu mai vrea sa auda de audi.
    E convins ca trece pe bavarez .,
    Vrea sa-si procure o masina adevarata , noul X5 facelift , de audi nu vrea sa mai auda.
    8 5
  • @reddog
    aaaa, bine ai revenit, nu te-am mai vazut de mult pe aici, incepea sa se plictiseasca lumea pe site fara tine :P
    4 2
  • @virgil , @p-george
    @virgil - te-ai chinuit mult sa scoti ineptiile alea?

    Yaris e masina slab calitativ??? ca materialele si finisajele sunt urate rau

    BMW X3 - Interior, 2005
    http://photo.netcarshow.com/BMW-X3_2005_photo_0b.jpg

    Nici nu ma mira parerea ta, doar conduci un slab calitativ A4 din 2004.

    @p-george tie ti-a dat reddog raspunsul
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru