OFICIAL: Primul teaser pentru noul Audi A8

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Prima imagine teaser a noului Audi A8 surprinde un membru al consiliului de administratie al producatorului german alaturi de un model acoperit cu o panza neagra. Modelul va fi dezvaluit oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Germanii de la Audi au prezentat prima imagine teaser a noului A8. Aceasta imagine il prezinta pe Michael Dick, un membru al consiliului de conducere de la Audi, alaturi de un A8 acoperit. Modelul are o grila fata proeminenta si un set de LED-uri de pozitie cu un design inedit. Imaginea teaser confirma primele schite ale lui A8, care prezentau o silueta mai dinamica si linii mai puternice.

Dupa cum stiti, Audi va dezvalui acest model la Salonul Auto de la Geneva din 2010. Initial, noul A8 si noul A1 trebuiau sa fie prezentate in aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt, dar dezvaluirea acestora a fost amanata pana la Geneva. Oficialii Audi nu au motivat aceasta intarziere.

Cel mai probabil, noul A8 va fi disponibil pentru comenzi incepand cu jumatatea anului 2010.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Flaviu C
    hmm
    hai ca-s curios cum au 'eroptat' 'aoptule' :))
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru