Noul Audi A8, amanat pentru Geneva 2010

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.05.2009
Noua generatie a lui Audi A8 trebuia sa se lanseze in aceasta toamna, insa problemele financiare care lovesc industria au amanat lansarea pentru primavara anului viitor.

Desi era programata pentru Salonul Auto de la Frankfurt, din toamna acestui an, lansarea noii generatii Audi A8 a fost amanata cu o jumatate de an. Astfel, noua nava-amiral a constructorului din Ingolstadt va fi lansata de abia in martie 2010, la Salonul Auto de la Geneva.

Informatia a fost publicata astazi de catre publicatia germana Auto Motor und Sport, care aduce cateva detalii tehnice suplimentare fata de ce se stia pana acum despre modelul Audi de clasa mare. Astfel, jurnalistii germani sustin ca noul A8 va fi cu 10 centimetri mai lung decat generatie pe care o inlocuieste, diferenta resimitindu-se mai ales la interior.

Din punct de vedere estetic, noul A8 va avea o silueta ceva mai dinamica, liniile sale subliniind o aparitie mai atletica decat cea a modelului actual. Ca detaliu de culoare, designerii Grupului Volkswagen au ales implementarea unei baghete de lumini de zi LED si pe noul Audi A8, modelul de la Ingolstadt urmand sa intre astfel in linia prezentei game Audi.

Versiunea de baza a noului A8 va dispune de un motor cu sase cilindri de 2.8 litri, viitorii ani urmand sa aduca in gama implicit o versiune hibrida.

via | AMS.de

Taguri: A8, Audi, Frankfurt, Geneva

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru