OFICIAL: Toyota RAV4 facelift vine la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.02.2010
Toyota va lansa faceliftul operat SUV-ului sau compact in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in 2 martie.

Toyota a prezentat oficial prima imagine cu RAV4 facelift, model pe care constructorul japonez il va prezenta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in 2 martie 2010.

Schimbarile la nivelul designului noului RAV4 sunt evidente, partea din fata a modelului japonez fiind adusa la nivelul estetic al gamei Toyota 2010. Astfel, blocurile optice si grila primesc forme noi, modificate, in timp ce proiectoarele sunt acum insotite de elemente metalice argintii care contribuie la noua imagine masiva a modelului. Daca schimbarile la fata lui RAV4 reprezinta unul dintre cele mai radicale facelifturi operate in ultima perioada de un constructor mare, profilul si liniile aripilor raman intacte.

Toyota nu a publicat foarte multe informatii despre noul sau model, insa putinele date disponibile ne arata ca vorbim despre un model care va dispune pe toate versiunile de tehnologia Optimal Drive, care inseamna automat ca toate motorizarile vor avea consumul si emisiile micsorate.

Pe langa noul RAV4, Toyota va aduce la Geneva versiunea hibrida a compactei Auris, varianta plug-in incarcabila la priza a lui Prius si, nu in ultimul rand, conceptul FT-86, care va debuta astfel la un salon auto european.

via | Toyota

 

Comentarii (13)

  • facelift
    Parca aduce un pic botul cu Q de la audi... parca...
    1 7
  • toyota
    mult mai reusit faceliftul de la rav decat cel de la auris,imi place!
    6 2
  • rav
    Oare asta ce pedala de acceleratie va avea????/
    :)))))))))
    4 5
  • Alex Radoi
    Urata cu spume...
    ...ca orice Toyota.
    4 4
  • Daca avea si asta "pedala daia naspa" cum radeti toti in orice topic despre toyota nu s-ar fi descoperit pana acum problema. Terminati ca deveniti penibil sh-istilor si vw-istilor
    8 1
  • ich bin
    Sclechtes kranken kunden
    @andt

    bai ametitule si mucosule, ce treaba ai tu cu VW? Pun pariu ca nu esti nici macar in stare sa concepi un convoras de masina.

    Te legi de fanii acestei marci aiurea, fiecare alege sa-i placa ce vrea. Daca tie iti plac japonezele fiind sanatos. Pana una alta VW nu are un mega recall pentru Toyota, cei care figurau in toate topurile de fiabilitate si care in gura lor era numai calitate.

    VW nu e printre primii in topurile astea cumparate cu bani grei, dar nici nu fac rechemari in halul asta.

    Eins.Fie ca iti convine sau nu, fie ca accepti sau nu VW este tot mai puternic si asta pentru ca neamtul nu e ca japonezul.

    Zwei.Gratie VW astazi branduri ca Lamborghini, Bentley si Bugatti stralucesc in lume, iar Toyota ce brand brand istoric a repus pe picioare?

    Drei.Pentru simpla ta informare, japonezii au fabricat primele lor masini dupa tehnica celor aduse din Europa.

    Pustiule, fa-ti un mare bine priveste la Cartoon Network, e mai util pentru tine.
    1 6
  • nu conteaza
    ptr ich bin
    Omul isi exprimase o parere,nu stiu de ce ai sarit ca oparit.am mai vazut fani marcilor nemtesti,dar acum pe bune,incerca sa nu mai exagerezi..............o sa pari ala ne......,nu cred ca iti comvine.

    Hai pa...........
    1 0
  • @ich bin
    A spus cineva ca vw nu face masini ok?
    Ba da face masini bune , performante , cu tehnologie de ultima ora ,ca sunt pline serviceurile de ele este altceva.
    Ti se pare ca au probleme de fiabilitate ca au facut un recall pe banii lor acum?Cate au avut in ultimii ani?
    Stii cine te poate lamuri problema cu fiabilitatea cei care au avut si au inca si masini noi si sh toyota, ei cred ca sunt cei mai in masura sa si spuna parerea privind fiabilitatea .
    Eu personal pot spune ca am prietebi cu vw ,seat,audi si tot s au dus prin service cu ele , si atentie MASINI CUMPARATE LA 0 KM, si am si prieteni cu honde , toyote de 3 , 4 chiar 5 ani si nu au fost decat la revizii.
    2 0
  • toyota
    Degeaba va contraziceti,vb lui @ ich bin,eu am avut si vw si avensis,dar in opinia mea nu le pot compara..........,de curiozitate cand treceti pe langa un vw.ce auziti???.va zic eu ca am avut unul....parca mananca seminte,asa zgomot 'frumos' face e masina "calicului" in DE;cand mi-am luat Toyota, cunoscutii ma intrebau daca are motor pe benzina,asa e de silentios... nu exagerez cu nimic,cei ce cunosc stiu asta,plus faptul ca e foarte fin lucrata si...calitate in toate componentele....fara suparare....cunosc ceea ce spun..,iar faptul ca unii fac Bube la nas,cred ca ii deranjeaza faptul ca TOYOTA e pe locul I ,atat ca productie,cat si ca fiabilitate,asa ca nu vorbiti in necunostiinta de cauza,deoarece LA NOI IN TARA,tot TARANU' vrea vw,opel si audi,daca se poate vw cocosat..................
    3 0
  • Calitatea Toyota este intradevar foarte ridicata, am o Toyota Corolla din 2004 care are 270mii km si l-a care nu s-au schimbat decat consumabile, nici macar o bucsa si merge inca impecabil , si am avut multe masini pana acum inclusiv BMW seria 3 la care la 140mii am schimbat chitu de ambreiaj si nu pot sa accept ca un ra-hat care merge 10 mii pe an sa imi spuna ca japonezele nu sunt bune.
    3 0
  • toyota rav 4
    agresiv - frumos abia asteptam mai multe informatii si poza :)
    1 0
  • Marius
    n-am ce zice!
    Eu conduc o Toyota Corolla din 2006 si nu i-am facut nimic, merge minunat, sunt atat de multumit ca ma plictisesc. ..As vrea una mai mare insa, Avensis nu-mi place cum arata dat am condus-o si e ok, cred ca-mi iau Honda Acord cu 200cp. Toyota rullz! ;)
    2 0
  • IO MEN
    TOYOTA
    Toyota este o marca buna, si ea are branduri percum: DAIHATSU, LEXUS, etc. ATI AUZIT DE TOYOTA SUPRA?? Spuneti-mi si mie un rival VW pt ea??? TOTUSI MIE IMI PLACE AUDI. asa ca sa lasam aceste marci de masini: caci sunt masinile poporului, eu zic ca noi sa ne luam ceva deosebit: AUDI, BMW, MERCEDES, SAAB, LEXUS, MASERATTI, BENTLEY, ROLLS, JAGUAR.(Pacat ca sunt prea scumpe).
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru