OFICIAL: Volkswagen Touran BlueMotion consumă 4.6 litri/100 km

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.05.2010
Volkswagen Touran BlueMotion vine cu un motor diesel de 1.6 litri, capabil să dezvolte 105 cai putere şi să obţină un consum mediu de numai 4.6 litri/100 de kilometri.

Esential

4.6 litri la 100 de kilometri este consumul mediu al versiunii Touran BlueMotion diesel, de 105 cai putere.
121 de g/km emite noul Touran BlueMotion diesel.

La mai bine de o lună de la publicarea primelor informaţii şi imagini complete ale noii generaţii Touran, Volkswagen a prezentat live publicului modelul de familie, în cadrul Salonului Auto de la Leipzig. Germanii au profitat de ocazie pentru a introduce şi versiunea BlueMotion, care îşi propune să ofere un consum mult mai redus, în ton cu tendinţele actuale.

Noul Touran BlueMotion vine cu un diesel de 1.6 litri TDI de 105 cai putere, capabil să îl satisfacă pe cel de la volan cu un consum mediu de numai 4.6 litri/100 de kilometri, cu 27% mai mic decât în cazul vechii generaţii. Emisiile se reduc şi ele considerabil până la valoarea de 121 g/km, făcând din noul Touran cel mai economic monovolum al constructorului german.

Volkswagen anunţă că şi versiunile pe benzină ale noului Touran beneficiază de tehnologii BlueMotion, cum ar fi sistem start-stop sau sistem de recuperare a energiei de frânare. În cazul versiunii de 1.2 litri şi 105 cai putere, rezultatele sunt cât se poate de concludente: consumul scade la 5.9 litri iar emisiile la 139 g/km.

via | Volkswagen

Comentarii (8)

  • Ivanoff
    Oficial...
    Oficial va fi dupa ce il veti lua (chiar si voi,partinitorilor VW) la testat,nu cand trimite VW un comunicat fals ca multe altele din cele a-la VAG...
    9 15
  • Vortex66
    cel mai urat MPV
    G-wiz-ul MPV-urilor :P
    8 5
  • renaultist
    touran tare
    Desi sunt posesor de Renault, recunosc ca nemtii astia de la VAG sunt dati in... :), atunci cand discutam despre calitate.bravo lor!
    5 8
  • Victor
    VW
    Domne cu un Touran am intrecut un X5 dala 4.8=)))))))))))))))))))nu mi a stat in fata domne am inceput amandoi de la 50(la cat am dat startu si am accelerat pana la mai bine de 300 io, ala s a cam lasat pagubasi p la vreo 200), i am aratat imediat tobele si stiti care e secretu?aveam jante dalea bengoase le am luat din targ=)))))))))))))),plus un tuning cu folie neagra pe geamuri si manele date la maxim asa k sa nu mai zica nimeni k numa 318 e46 poa sa intreaca un Q7 4.2TDI uite k si un Touran poa sa faca un X5,unde pui k si cari mai mult dct intr un 318...
    9 14
  • @victor
    nu te mai prosti atat, ca ramai asa
    10 2
  • bla bla bla
    Comunicatele astea de la VAG.....am ajuns sa nu mai credem in ele.
    6 5
  • oare ?
    daca acest consum era dat de un polo cu acest motor eram convins, dar pe hardughia asta nu cred ca este asa de economic
    5 1
  • Touran TDI
    Touran
    Eu cred ca in anumite conditii de trafic, si cu un stil de condus mai pasnic se poate.Am un Touran 2.0 tdi 140CP si daca nu pun toata talpa pe acceleratie scot 5,5/100.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru