Opel Insignia: 100.000 de comenzi, primul loc in segmentul sau

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.05.2009
Insignia a reusit sa treaca pe prima pozitie in segmentul sedanurilor medii, depasindu-si adversarii cu nume de pe pietele europene.

Esential

100.000 de unitati Insignia au fost comandate de clientii Opel de la lansare pana astazi.

Opel Insignia a reusit sa castige increderea europenilor, modelul german trecanda de bariera de 100.000 de unitati vandute de la lansare pana astazi. Foarte interesant este faptul ca cifrele publicate de Opel nu includ vanzarile versiunii break Sports Tourer, care, spun publicatiile auto europene, are toate sansele sa depaseasca in vanzari berlina Insignia.

Pentru a intregi imaginea de succes a modelului, Opel a anuntat ca Insignia se afla pe primul loc la capitolul vanzari in segmentul sau, depasind adversari redutabili, cum sunt BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes C-Klasse, VW Passat sau Renault Laguna.

Un alt set de cifre pledeaza in favoarea clientilor Opel, care aleg, din cate se pare, niveluri superioare de echipare atunci cand isi indreapta atentia spre modelul german. Astfel, 80% dintre cei care au cumparat Insignia au ales sa isi doteze masina cu sistemul GPS integrat, 35% au la dispozitie sistemul de suspensii electronice automate, 40% au jante de 18 inch iar 56% au dovedit ca apreciaza pachetul complex de faruri adaptive.

via | Autoblog.nl

Comentarii (14)

  • mda
    Da , modelul AMERICAN de la GM e intr-adevar reusit ! Felicitari ! Domnilor tare va place , aveti pasiunea de a spune "constructorul german". Pai incepe prost de la inceput.........
    0 4
  • ce e ieftin e si bun
    Asta se pare ca a devenit deviza europenilor de pretutindeni.
    Pentru cine nu stie, exista o versiune si mai ieftina a acestui model, se numeste Chevrolet Cruze. Asa ca tabarati!!!
    0 1
  • Victor
    @ nicu
    Chevrolet Cruze este construit pe aceieasi platforma cu noul Opel Astra, ambele modele facand parte din clasa compacta in timp ce Opel Insignia este un model de clasa medie .
    2 0
  • Vlad Tepes
    Ce le place unora sa vorbeasca doar ca sa se afle in treaba. Faptul c? GM e proprietarul Opel nu face ca Opel sa fie masina americana, la fel cum Jaguar nu e masina indiana pentru ca e detinut de Tata Motors.
    2 0
  • phanter
    invidia ..roade :)
    Ce de invidiosi p'aici....si cum nu era destul ... sunt si repetenti la ceea ce inseamna fenomenul auto :) :)
    0 0
  • Renault
    Decat hidosenia de Laguna ,mai bine o masina de prestanta ca Opel Insignia!
    0 1
  • Crysty
    Opel Insignia
    Din fericire sau din pacate pt unii ma numar printre cei care se bucura de performanta obtinuta de Opel cu Insignia!
    Nu degeaba a castigat masina anului in Europa !
    Nu are rost sa ne mai cotim, ca nu are nu stiu ce, ca nu e VW sau BMW etc !
    2 1
  • Marius
    insignia ...rulz
    Au inceput sa apara pe strada si la noi...am vazut una neagra de am intzepenit langa ea. Sunt FRUMOASEEEE!...si bune. Insignia ...rulz...cum ar zice unii! :)
    Lasand gluma la o parte: What a car!
    0 0
  • Aiurea
    Opel "American" ?
    Ma mir cum numesc unii Insignia masina AMERICANA,cand masina a fost proiectata in RUSSELHEIM,Germania (orasul in care isi are Opel sediul principal)
    2 0
  • opel
    Salutare. Sunt fericitul posesor a unui opel astra h fin 2005, anul aparitiei acestui model. Pot sa spun ca este un model super si ca ma facut sa-mi schimb parerea din rau in super pentru acest brand. Sper ca atunci cand o sa mai strang ceva bani o sa imi iau opel insignia modelul de 190 de cp pe motorina pana atunci va rog sa admirati viitorul model astra.
    0 0
  • variante mai frumoase cred Mondeo, C5
    Eu cred ca mai frumoase sunt Mondeo si C5.
    Isignia e la inceput nu se poate spune ct de bune sunt dupa un timp asa scurt.
    E placut interiorul dar exteriorul nu ma atrage deloc, iar partea frontala cred ca e sub mondeo, si C5.
    Parere personala
    1 1
  • integrat?
    foarte tare
    0 0
  • URAGANU
    ce faliment
    Si cica sunt in faliment !
    0 0
  • SE VEDE CA AU APARUT VAG-ISTII SI PASIONATII DE BMW FULL OPTIONS DIN 93 CU CAPACE SI GEAMURI MANUALE...CA E MASINA AMERICANA CA NUSH C...DECAT SA IMI IAU UN PASSAT SI SA MOR DE PLICTISEALA IN EL,O MASINA ATAT DE COMUNA CA SI LOGANUL E EXCLUSIVIST PE LANGA EA...TOTI TARANII AU PASSAT SI NU MI-AS DORI SA STAU LA SEMAFOR S IN STANGA SI IN DREAPTA SURPRIZA...INK 2 PASSAT-URI ARGINTII CU CAPACE.CA AL MEU...CAT DESPRE BMW...SERIA 3 MI SE PARE DEPASIT PE LANGA INSIGNIA...CA ARE MATERIALE MAI BUNE..BLA BLA BLA?AM MES CU INSIGNIA SI E MULT MAI SPATIOASA DECAT UN SERIA 3...IAR VARIANTA 2.0 SI 220 CP LA 28 DE MII DE EURO E MAI MULT DECAT ACCEPTABIL..VREAU SI EU SA VAD UN BMW CARE OFERA DOTARI CA INSIGNIA LA 28 DE MII...MONDEO ZICEA CINEVA K E MAI MISTO...MONDEO CHIAR ARATA CA FOCUS IN INTERIOR LA ASEMENEA MASINA DE CLASA MEDIE SA NU PUI O NAVIGATIE...E CAM PENIBIL...C 5 DA E O MASINA DE NIVELUL INSIGNIEI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru