Prima fotografie cu Mazda MX-5 facelift

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 04.09.2008
Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Paris versiunea revizuita a roadster-ului MX-5.

Mazda publicat prima fotografie oficiala cu versiunea restilizata a modelului MX-5 (Miata). Pana la apariia noii generatii a modelului, anuntata de noul sef de design, Lauren Van den Acker, ca o adevarata revolutie de design, producatorul nipon va prezenta facelift-ul actualei generatii la Salonul Auto de la Paris.

Asa cum era de asteptat, Mazda nu a adus multe schimbari noului MX-5. Daca designul capotei a ramas neschimbat, nu se poate spune acelasi lucru despre forma blocurilor optice, care au fost putin alungite. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul proiectoarelor de ceata si a grilei frontale, care a primit o noua forma, fiind incorporata de un spoiler caracterizat prin linii mai agresive si implicit mai aerodinamice.

Versiunea restilizata a roadster-ului nipon se evidentiaza si prin noile praguri laterale, mult mai pronuntate decat cele existente pe actuala generatie. Odata cu lansarea oficiala de la Paris, vom afla daca exista noutati sau nu la interiorul modelului MX-5.

Via | Mazda

Taguri: MX-5, Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru