Primele imagini cu Mitsubishi Colt facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.09.2008
Primele fotografii neoficiale ale noului Colt au aparut deja in presa. Hatchback-ul preia liniile fratelui mai mare, Lancer.

Premiera anuntata de Mitsubishi pentru Salonul Auto de la Paris, anticipata de un teaser misterios in urma cu cateva zile, este de fapt facelift-ul pregatit pentru modelul Colt.

Putini se asteptau la o asemenea modificare radicala de design, noul Colt imprumutand foarte multe elemente de la noua generatie a modelului Lancer. Multumita primelor fotografii neoficiale dezvaluite astazi putem observa aspectul frontal total revizuit, care poarta urmele noii filosofii de design Mitsubishi.

Micul Colt imprumuta designul capotei si grila de la Lancer si vine sa promoveze o noua linie a blocurilor optice. Spoilerul frontal si cel posterior au primit si ele o noua infatisare. In cazul variantei de caroserie cu 5 usi, blocurile optice spate au fost si ele redesenate.

In mod sigur, modificarile exterioare aduse noului Colt vor fi insotite la interior de cateva elemente noi. Mai multe detalii despre rivalul Mitsubishi al modelelor Ford Fiesta si Toyota Yaris vor fi probabil dezvaluite in zilele care urmeaza.

via CarScoop

Comentarii (8)

  • Automarket in full Flavour
    Still playing dirty
    copy and paste Forever. This is our job for real. Do not expect to lay down our ideas, copying or transforming its easy. Great job everyday. Hard copying everyour. Its Automarket. The Copy and Paste Company with The Power to Surprise. Or the Ultimate Copy Machine, or DAS AUTOCOPY Machine.
    0 0
  • mhahahaha, ce stresat esti cu ca articolul e copiat, hahaha mori in chinuri
    0 0
  • PENTRU ALA CU ARTICOLUL COPIAT
    lasa copiatul si imbunatateste-ti engleza si germana ! "copying its easy"... "everyour"... ce-s astea? daca vrei sa critici pe cineva macar asigura-te ca o faci int-o limba in care nu dai rateuri. E die , nu DAS. e Maschine, nu Machine in germana.
    0 0
  • sdafdf
    sdgfg
    Foarte tare frate! :D
    0 0
  • Stefan
    vanzari mai mici
    O sa piarda pe segmentul asta de piata cu noul design, ca masina asta avea o clientela feminina in 80% din vanzari ...si masina asta este departe de a mai avea ceva feminin... este o masina care e departe de dragalasa ...sau adorabila.... oricum parerea mea ... este ca ...vor scadea vanzarile
    0 0
  • Anonymus
    UGLY!!!
    Pana si frigideru lu' mama e mai frumos
    0 1
  • voi astia de la automarket sunteti praf.com
    regret sa va dezamagesc,DAR NU ESTE UN FACE-LIFT este o schimbare de model chiar daca nu radicala si care pastreaza elemente comune in designul caroseriei,cu modelul anterior.ziaristii vietii care nu stiti sa faceti niste diferente elemetare... voi astia de la automarket ar trebui sa va numiti praf.com
    hai pa !
    0 0
  • sunshine64sm
    Poze trucate cit se poate de prost
    _ Se face prea multa reclama la masini care nu mai au nimic de oferit. Se pune accent pe secretul unor asa-zise imbunatatiri, dar de fapt totul este doar un pic schimbat la moaca, adica la caroserie. De pret ce sa mai spun, e clar ca va include toate reclamele facute, adica foarte mare. Mult mai mare decit merita.
    _ Pentru niste asa niste fotografii trucate de un amator in photoshop, cum ma poate face sa mai si cumpar masina ? Bancuri.
    _ Si de altfel... cu cit apar mai multe modele de masini, cu atit sint mai proaste. Se cheama legea compensatiei. De ce sa faca un producator citeva modele si bune, cind mai bine sa scoata mai multe si mai proaste ?! Bag sama ca asa e si cererea de piata, ori atunci "problema" nu mai e a masinilor, ci... a oamenilor.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru