Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.02.2011
Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe au ieşit la suprafaţă pe internet cu trei săptămâni înainte de debutul de la Geneva. Iată rivalul lui BMW Seria 3 Coupe!

Noul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe a fost deconspirat înainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul prezintă o parte frontală identică cu fraţii săi în versiunile berlină şi break şi este prima versiune de acest gen a lui C-Klasse. Deşi Mercedes-Benz CLK era, în esenţa sa, un C-Klasse care arată a E-Klasse, nemţii de la Mercedes au rezolvat această problemă până la urmă şi au făurit un rival pentru BMW Seria 3 Coupe, Audi A5 Coupe şi Infiniti FX37 Coupe.

Menit să înlocuiască atât versiunile entry-level în gama CLK şi modelul CLC, noul C-Klasse Coupe va debuta la Geneva dar va fi prezent în showroom-urile Mercedes-Benz abia în vara acestui an. Oficialii Mercedes-Benz nu au specificat dacă vor construi şi un cabrio pentru a acoperi nişa deţinută de BMW Seria 3 Cabrio şi Audi A5 Cabrio. În schimb, va exista o versiune AMG, dar un eventual C-Klasse Coupe AMG Black Series nu a fost confirmat sau infirmat de oficialii mărcii germane.

Partea frontală a modelului arată identic cu faţa lui C-Klasse W204 cu facelift, dar acest lucru se schimbă odată ce trecem de montanţii A. Linia plafonului arată cum ar trebui să arate un coupe, în timp ce posteriorul prezintă o linie elegantă demnă de marca din Stuttgart.

Interiorul acestui model primeşte foarte multe note de la E-Klasse, un volan redesenat şi materiale de calitate superioară. Motoarele sunt preluate de la gama C-Klasse cu facelift.

Via | Autocar

Comentarii (13)

  • De ce ai vreau C Klasse Coupe si nu un C Klasse normal?
    Rational... nu beneficiezi de niciun avantaj.
    8 25
  • @mario
    beneficiezi de un look mai sportiv. 2 usi, coupe, va prinde mai bine la publicul tanar. Mie mi se pare superb si nu vad de ce nu - daca mi-as permite, desigur.
    26 2
  • Bentley
    Finally...
    In sfarsit ceva ce mai arata a mercedes...ca CLC-urile de pana acum...de toata jena...
    26 3
  • @ Hadouken
    Deci este o masina pt. acei oameni care pun pret doar pe look... pana la urma.
    Cine isi doreste o sportiva nu cred ca se uita la asa ceva.
    1 9
  • fx37 coupe?=))) cum e ala? vai de capul meu nu aveti nici o idee despre ce scrieti...poate atzi vrut sa spuneti G37 coupe. FX37 este crossover,de cand concureaza c-coupe,a5 coupe si seria 3 coupe cu un suv de la infiniti? :)))
    14 0
  • cititor
    asa si asa
    personal ador fata cu noile faruri si grila dar nu ma incanta spatele...
    2 1
  • da...
    asta e chiar frumos si il putem numi concurenta pt 3ar si a5
    9 4
  • @andu
    Nu le-ai prea nimerit. C-Klasse Coupe e undeva cu vreo 2 clase peste A3 si A5 Coupé ar fi un competitor pentru E-Class Coupé. (A5 e undeva intr-adevar intre clasa C si E dar tind sa cred, conform specificatiilor si preturilor ca se indreapta mai mult catre E).
    5 5
  • Bai nene, asta concureaza cu BMW seria 3 si A5 nu cu E tot de la Mercedes. In poza 2 arata foarte bine o sa fie un concurent foarte tare pentru seria 3 coupe si chiar M3 in varianta AMG.
    6 3
  • @8hz
    Eu le-am nimerit chiar bine....tu o dai pe langa....3ar = seria 3
    5 3
  • Bai eu vb cu 8hz.
    1 2
  • BaditzaEx
    arata f bine frontal, Dar ...:(
    cu tote ca am preferat tot timpul Merc fata de Audi sau Bmw, din lateral si din spate, mi se pare ca s-au grabit si nu prea si-au dat silinta :(, mai bine arata per total A5 si Seria 3, ar fi trebuit sa acorde mai multa importanta stopurilor sa le faca diferita fata de varianta sedan ( vezi Audi si Bmw ) , iar din lateral usile ar fi trebuit un pic lungite , de obicei la coupe-uri usile sunt mult mai lungi pt a se integra intr-un design mai sportiv , pt a nu lasa ca doar s-au scos ultimele 2 usi ...
    4 0
  • Da..Scuze Andu. Era ora tarzie si am citit in fuga. Nu faceai referire la A3.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru