Renault Twingo facelift a venit la Frankfurt

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 13.09.2011
Renault a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Twingo facelift. Micuţul model de oraş este primul vehicul din gama francezilor care beneficiază de noua filozofie de design a mărcii.

Francezii de la Renault au adus la Salonul Auto de la Frankfurt noul Twingo facelift. Micuţul model de oraş al constructorului din Hexagon este primul vehicul din gama Renault care afişează noua identitate de design a mărcii instaurată de Laurens van den Acker, şeful departamentului de creaţie.

La exterior, partea frontală a noului Twingo vine cu o grilă faţă modificată, blocuri optice retuşate, iar proiectoarele au fost repoziţionate. În partea din spate, au fost adăugate blocuri optice noi în completarea celor principale. De asemenea, noul profil al barei de protecţie şi al părţii inferioare a hayonului conferă vehiculului o linie generală mai rotunjită. Jantele beneficiază de un design nou, iar interiorul va oferi un nivel de echipare mai bogat care exprimă caracterul vesel al maşinii.

Francezii oferă pentru noul Twingo două motorizări pe benzină şi doar una diesel. La capitolul motoare pe benzină, mezinul familiei este propulsorul de 1.2 16V de 75 de cai, în timp ce vârful de gamă vine sub numele de 1.2 TCe de 100 de cai.

Ultimul dintre acestea oferă un cuplu de 155 Nm exploatabil de la turaţii joase şi oferă performanţe bune cu un consum redus de carburant. La capitolul motorizări diesel, Renault vine cu motorul dCi de 75 şi 85 de cai putere.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • Marian
    Beneficiaza de noua filozofie de design a mărcii si de pozitionarea farurilor unui fiat 500
    1 3
  • @Marian
    Nu stiu de unde ai scos-o tu ca farurile rotunde ar fi "marca inregistrata" Fiat. Farurile rotunde pot fi de inspiratie retro sau pot veni din motorsport
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru