Savage Rivale Roadyacht GTS, un supercar pentru excentrici

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Savage Rivale Roadyacht este un concept care are la baza motorul V8 de 670 de cai putere al celor de la Corvette. Supercarul reprezinta insa una dintre cele mai neobisnuite aparitii in lumea auto.

Din seria conceptelor excentrice si fara sanse de a fi vazute vreodata pe strada in versiune de serie va prezentam astazi creatia Savage Rivale Roadyacht GTS, dezvaluita in luna aprilie in cadrul evenimentului Top Marques Monaco.

Potrivit primelor informatii, se pare ca Savage se vrea a fi primul supercar coupe-cabrio cu patru usi din lume, designul futurist asigurandu-i fara indoiala un loc in istoria celor mai deosebite studii de design.

Supercarul imprumuta deschiderea usilor de la modelele Lamborghini si se poate lauda cu o rabatare a acoperisului in numai 20 de secunde. Interiorul, care poate gazdui pana la patru persoane, se remarca printr-un design la fel de futurist, inspirat de liniile yachturilor, dupa cum o sugereaza si numele.

Sub capota supercarului se afla un motor V8 supraalimentat, imprumutat de la Corvette, capabil sa livreze 670 de cai putere la 6200 de rpm si un cuplu maxim de 729 de Nm, disponibil de la 4200 de rpm. Puterea este transferata puntii spate prin intermediul unei cutii automate de provenienta GM.

Cu asemenea resurse sub capota, supercarul Savage poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 3.4 secunde si poate atinge o viteza maxima de 330 km/h.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • clarkson
    "imprumutat"
    De ce se tot spune "imprumutat"? Cand spui ca "imprumuti" ceva, inseamna ca ai de gand sa dai acel ceva inapoi, nu cred ca e cazul acum.
    2 0
  • ...
    ce tara o produce?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru