Seat promite 40 de modele pana in 2018

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.01.2008
Un oficial Seat a anuntat ca pana in 2018 gama subsidiarului Volkswagen va totaliza 40 de modele.

Esential

27 de ore este timpul de productie al actualului Seat Ibiza.

SEAT anunta o revolutie importanta in interiorul gamei sale de modele dar si disponibilizarea a 1900 de muncitori.

Anunturile au fost facute de Erich Schmitt, seful operatiunilor Seat, care a declarat ca pentru a fi mai productiv si pentru largi gama de modele constructorul spaniol trebuie sa reduca din numarul personalului si sa imbunatateasca timpul de asamblare. Spaniolii intentioneaza sa atinga pana in 2018 un numar de 800.000 de vehicule vandute anual si o rata de investitii de 15% din profit.

In viitorul apropiat Seat intentioneaza sa disponibilizeze inca 700 de oameni, dupa ce 900 au fost deja dati afara si sa eficientizeze productia pentru toate modelele sale. La uzina din Martorell actualul Ibiza ia nastere in 27 de ore insa constructorul spaniol tinteste un timp de productie de doar 18 ore.

Schmitt a dezvaluit si strategia de viitor a constructorului spaniol in ceea ce priveste largirea gamei pana in 2018. In acest moment, Seat activeaza pe trei segmente de piata cu sapte modele insa pana in 2012 spaniolii viseaza la 15 modele capabile sa atace opt categorii ale pietei auto mondiale.

Printre acestea se va numara si mult asteptatul sedan Bolero care va avea la baza actualul Audi A4.

Shmitt a mers si mai departe declarand ca pana in 2018 gama constructorului spaniol ar putea insuma 40 de modele. Potrivit oficialului iberic subsidiara Volkswagen va crea modele cu un design sportiv, de calitate Audi dar la un pret Seat

via: CarScoop

Comentarii (1)

  • primus
    the way of the future
    fine design, automate production, quick delivery...cam asta trebuie si vanzarile vor creste. sper totusi ca noile 40 modele pe care le anunta sa nu fie atat de asemanatoare ca cele actuale: o fata si un spate la fel, doar lungimea difera :d
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru