Un Hummer H2 mai ecologic

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.04.2008
Hummer a lansat o versiune ecologica a actualului H2 care imbunatateste valoarea emisiilor de CO2 si consumul.

Desi sunt recunoscuti pentru valorile foarte mari ale emisiilor de CO2 ale modelelor lor, cei de la Hummer promit ca isi vor imbunatati in curand aceasta imagine.

Primul pas in acest sens este imbunatatirea emisiilor actualei generatii Hummer H2, care va promova astfel intentiile ecologice ale constructorului american. Desi a dezvaluit in cadrul Salonului de la Detroit din acest an un concept hibrid botezat HX, noul H2 reprezinta insa o abordare mai directa.

Astfel, uriasul motor V8 de 6.2 litri a devenit intr-o oarecare masura mai ecologic, valorile emisiilor scazand, insa nu cu foarte mult. Potrivit oficialilor Hummer, noul H2 se poate "lauda" cu emisii de doar 412 g/km. Desi nu a oferit informatii oficiale in acest sens, consumul noului H2 va scadea si el.

via | AutoBlog

Taguri: H2, Hummer

Comentarii (1)

  • george
    SI INAINTE CAT ERA?
    ...daca acum ajunge la 412 grame? 600??? Mi-ar placea sa aflu aceasta cifra ca americanii o ascund ca pe secretele razboiului din Irak...Pe la unele masini americane "de toata isprava" nici consumul nu e prezentat de producator...Normal sa fie asa ca le-ar lesina clientii pe capete si n-ar apuca sa verse banu`...asa, daca afla dupa ce au cumparat troaca, sa fie sanatosi si sa aiba putere de munca pentru a putea "furaja" dihania...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru