Un prototip Porsche 911 Cabrio a luat foc în timpul testelor

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.07.2011
O banală sesiune de testare a unui prototip Porsche 911 Cabrio pentru piaţa chineză s-a transformat într-un incendiu de proporţii. Cauzele accidentului nu au fost încă elucidate.

De multe ori sesiunile de teste întreprinse de constructori înainte de lansarea oficială a modelelor de serie implică şi o serie de accidente. Cel mai nou episod de acest gen vine din Germania, unde un Porsche 911 Cabrio a izucnit în flăcări în timpul unui test de rutină.

Incendiul s-a declanşat în compartimentul motor al prototipului dezvotlat special pentru piaţa chineză. Potrivit echipajului de pompieri aflat la faţa locului, prototipul a fost făcut scrum în mai puţin de 15 minute. Momentan nu au fost descoperite cauzele accidentului, dar rămăşiţele prototipului au fost transportate la centrul de analiză Porsche din Weissach.

Din fericire, şoferul maşinii de test a părăsit vehiculul incendiat înainte de a suferi arsuri.

via | wcf

Comentarii (7)

  • Ferrari,Lamborghini,acum si Porsche.... Dai o caruta de bani pe ele, ca sa mori ars,ca un sobolan.
    5 8
  • victor
    join the club!
    0 4
  • in timpul testelor
    E de bine.
    6 1
  • Ce de rautaciosi ...
    Voi dati vina doar pe aia din politica si va uitati la tot felul de tampenii in loc sa va uitai la ce mentalitate e in alte tari , fiindca oamenii au ales sa fie altfel si s ganditi ce spuneti . V-as sfatui sa va uitati de exemplu pe YouTube la comentariile in engleza ( la care nu comenteaza doar americani , britanici si australieni ) . Am fost inconjurat de asa ceva si in realitate , deci pot spune ca voi nici nu credeti ce spuneti , doar trantiti vorbe la nervi si apoi va mirati ...

    Nu toate lucrurile si toti oamenii sunt la fel , iar orice are si o parte buna , dar voi prejudecati si va uitati doar la partea proasta .

    "Lumea e propria ta oglinda ." Ghandi
    3 1
  • tomita
    este prototip. e clar ca vor fi probleme, cu atat mai mult cu cat discutam de un vehicul destinat utilizarii in sarcina intr-o proportie mult mai mare decat a unor masini normale. la un prototip, tocmai, cizelezi ceea ce va aparea la modelul final. cat poti. dpa aceea incep problemele in garantie, pe care le remediezi in timp si scoti faceliftul care va avea intrupate si restul de rezolvari.
    deci, sa emiti niste replici generalizare raportat la calitatea unui produs pe baza unui incident cu un prototip, spune multe despre calitatea persoanei respective.
    stirea aceasta chiar mi-a placut cum a fost scrisa, prezentand intr-un mod obiectiv situatia. punct.
    4 0
  • Voi cred ca nu prea cititi ce scrie. E in timpul testelor, adica in traducere libera exact asta incearca sa vada, daca totul e ok, daca sunt probleme si unde.
    0 0
  • era pt piata chineza
    sa vad eu cum copiaza chinezii chestia asta cu aprinsu :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru