Un Veyron-oglinda expus la Autostadt din Wolfsburg

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Artistul rus Olaf Nicolai a creat un Veyron cu o caroserie transformata in oglinzi si l-a expus intr-o camera speciala.

Redeschiderea Autostadt din Wolfsburg, muzeul-expozitie 100% artistic al Volkswagen Group, i-a dat ocazia artistului rus Olaf Nicolai de a profita la maximum de liniile si de conceptul Veyron.

Intr-o camera ai carei pereti sunt reprezentati de oglinzi, Nicolai a expus un Veyron acoperit cu o vopsea ale carei proprietati se apropie de cele ale unei oglinzi. Efectul este unul interesant, cu privitorii facand parte din expozitie prin faptul ca se vad pe ei insisi in oglinzi din toate unghiurile posibile.

"Liniile armonioase si structurate ale acestui utomobil elegant se transforma intr-o zona reflectiva la propriu, in care vizitatorul se poate vedea intr-un numar infinit de ori cu ajutorul oglinzilor din jur. E un fenomen de playback infinit in care limitele spatiului si cele dintre observator si obiect sunt sterse", explica artistul viziunea sa.

Taguri: Bugatti, Veyron

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru