GENEVA LIVE: Mitsubishi Global Small Concept, precursorul viitorului Colt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.03.2011
Conceptul care prefigurează viitorul Mitsubishi Colt a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Iată-l pe Mitsubishi Global Small Concept!

Mitsubishi a prezentat conceptul Global Small la Salonul Auto de la Geneva. Modelul prefigurează succesorul actualului Colt şi versiunea de producţie a acestuia va debuta în martie 2012. Oficialii mărcii nipone au specificat că noua generaţie a lui Colt va fi mai mică şi că dimensiunile reduse sunt, în esenţă, scopul modelelor de segment B. În schimb, Colt nu va fi privat de spaţiul şi de elementele practice ale generaţiei actuale odată cu debutul viitorului model.

Debutul noii generaţii Mitsubishi Colt va avea loc în acest an la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va fi unul global, urmând să fie vândut în aceeaşi formă pe toate pieţele importante ale lumii. Actualul Colt a fost vândut sub o strategie diferită, fiind vândut în aceeaşi formă pe toate pieţele, dar nu beneficia de aceleaşi soluţii tehnice pe toate pieţele pe care a fost introdus.

Comentarii (3)

 • tzenu_bmw
  Mitsubishi face masini? Ha ha ha!
  0 3
 • Nu, face Peugeot, aia care dau motoare pentru Mini.
  1 0
 • BaditzaEx
  Colt
  se apropie de aspectul primelor generatii , oricum arata f bine
  1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru