OFICIAL: Primele imagini ale lui BMW X1 echipat cu pachetul M

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.01.2011
Cei de la BMW au creat un nou pachet M. Vorbim de kit-ul pentru X1, care va debuta în martie la Salonul Auto de la Geneva.

Nemţii de la BMW au realizat un pachet M şi pentru X1. Ca de obicei, pachetul include doar accesorii estetice pentru exterior şi elemente pentru interior, nefiind oferite modificări la motor. X1 a primit un set de bare de protecţie faţă-spate, un set de bosaje umflate pentru aripi, un set de praguri laterate, un set de jante de aliaj şi deja tradiţionalul shadow line.

Clienţii care aleg pachetul M pentru un X1 pot să beneficieze de nuanţa Le Mans Blue metallic sau de alte cinci nuanţe exclusive de culoare. Grila faţă este finisată într-o nuanţă satinată de crom. Jantele M pentru X1 pot fi comandate fie pe 17 inch, fie pe 18 inch şi este acompaniată la alegere de o suspensie sport cu amortizoare mai ferme.

Interiorul lui BMW X1 primeşte un volan sport multifuncţional, un set de scaune sport ergonomice, o manetă sport pentru comanda frânei de mână şi un levier pentru schimbătorul de viteze. Plafonul este vopsit în Antracit, la fel ca la toate modelele M de la BMW şi modelele echipate cu pachetul M.

Pragurile au un ornament din aluminiu inscripţionat cu sigla M. Cel mai probabil, BMW X1 va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva echipat cu noul pachet de accesorii.

Via | BMW

Comentarii (5)

  • Am vazut-o in realitate, arata fenomenal, este foarte bine proportionata. Acum cu pachet M arata si mai bine. Cine nu are bani de X5 sau X6 , masina asta chiar merita banii, acum au pus si motorul ala de 2 litri destul de performant.
    11 6
  • George
    Un lucru bun pana in prezent, X1 se diferentiaza forte bine de X3 si de X5 si X6. Aceste mdele X se diferentiaza , nu seamana asa mult una cu cealalta. X3 are fata cam de X5 , dar in rest este totul OK. De exemplu Q5 este exact ca Q7.
    10 13
  • George
    Pardon, am vrut sa zic ca X3 are SPATE cam de X5.
    10 8
  • Au dat lovitura
    Frumos.
    Si motorul ala de 2 litri 245 HP benzina cred ca ii fenomenal...
    9 6
  • BaditzaEx
    marfa motor si culoare , caroserie nashpa
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru