OFICIAL: Ford Vertrek debutează la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.02.2011
Conceptul care prefigurează succesorul lui Ford Kuga îşi va face debutul european la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea de serie vine în 2012.

Ford a confirmat oficial debutul lui Vertrek Concept la Salonul Auto de la Geneva. Modelul vine în standul producătorului american de automobile alături de Ranger Wildtrak şi reprezintă succesorul lui Kuga. Debutul modelului a avut loc în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, de data aceasta fiind vorba de o premieră europeană. În ceea ce priveşte limbajul de design al acestui model, vorbim de o evoluţie a celebrului Kinetic Design.

Aspectul acestui concept este mai elegant şi mai sportiv decât ceea ce ne-a prezentat Kuga, iar debutul în versiunea de serie va avea loc în 2012. În ceea ce priveşte motorizările, singura informaţie se referă la tehnologia EcoBoost în compania unui sistem Auto Start-Stop. Ford Vertrek Concept este bazat pe platforma C a americanilor, cea pe care este construit noul Focus, ceea ce înseamnă că o parte din trăsăturile acestei compacte vor fi preluate şi de viitorul model de serie.

Via | Autoplus.fr

 

 

Comentarii (4)

  • tare!!!
    Ma bucur sa aud asta. E un concept foarte reusit.
    6 2
  • :)
    Q7 restilizat.
    2 9
  • BaditzaEx
    arata bine
    va fi probabil concurentul lui Touareg ( chiar seamana un pic ) iar Kuga este deja pozitionat ca varianta al lui Tiguan.
    Sa vedem preturi si motorizari
    3 0
  • S-Max
    Foarte frumos! dar daca vei merge fix in spatele lui in trafic nu-l vei deosebi de un S-Max penultima varianta (fara facelift 2011)....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru