GENEVA 2012 LIVE: Standul Opel pregăteşte lansarea noilor Astra OPC şi Mokka

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2012
Opel face ultimele pregătiri înainte de deschiderea oficială a salonului. La standul germanilor strălucesc deja crossover-ul Mokka şi hot-hatch-ul Astra OPC.

Agitaţie mare şi la standul Opel. Germanii au trimis către Geneva toată flota de oameni de marketing pentru o desfăşurare de forţe impresionantă la Geneva. Din ce am văzut astăzi, Opel va avea un spectacol grandios mâine.

Germanii au început să se bucure încă de astăzi, Opel Ampera fiind încoronat Maşina Anului în Europa, în cadrul unei festivităţi de premiere care s-a desfăşurat la câiva metri de noi, în faţa centrului de presă.

Ampera va fi prezentă mâine la standul germanailor, însă atracţiile majore vor fi altele. Este vorba în primul rând despre crossover-ul Mokka, bazat pe micul Corsa. Un crossover urban, pe care dimensiunile îl recomandă pentru o utilizare multiplă. Prezent la stand în culorile alb şi negru, Mokka arată bine în realitate, fiind o propunere interesantă în segmentul său.

Alături de Mokka, în centrul standului Opel a fost plantat noul Astra OPC, vopsit într-un albastru metalizat, specific diviziei de performanţă.

Deşi nu l-am condus încă, cel mai nou membru al gamei OPC se anunţă deja un hit. Look-ul şi cele câteva săptămâni petrecute de Opel pe circuitul de la Nurburgring pentru dezvoltarea maşinii, fiind o garanţie destul de solidă pentru un hot-hatch vedetă.

Comentarii (15)

  • s-au gandit bine
    opel
    Dupa atatea esecuri in zona crossover/suv chiar o sa ajungeti sa le dati moka
    43 13
  • De departe cel mai frumos HOT HATCH!
    18 20
  • @ s-au gandit bine
    ???
    Si i-a spune tu prietene care au fost cele "atatea" esecuri in zona crossover/SUV din partea Opel - ca eu imi amintesc doar un semi-esec numit Antara si un success numit Frontera - dar poate ne lamuresti si pe noi.
    15 25
  • @ciumpalac obosit de mai up
    avanseaza incet ca miroase rau a tdiiiii
    9 15
  • Frontera sau cotiga? hmm
    Frontera... succes.... mda, poanta zilei... hahhahahah esti tare carutasule!
    34 13
  • OPEL-DAS AUTO DIN 1965
    mai astia cu greierasii ? voi chiar nu aveti obraz ? opel a castigat in 4 ani de doua ori Car of the year. reno ... ? mda se zbate in mocirla cu plasticele ala de care e atat de mandra incat pe megane 3 le-a pus si pe exteriorul masinii ca sa imprime mai bine aspectul de ieftin. va rog.. ciocu mic. sunteti niste invidiosi pe "succesurile" altora. "succesuri" in munca bineinteles. frontera chiar a fost un succes,dar nu ce sa vorbesti cu subiectivistii ? e clar ca anul asta Opel e in centrul atentiei la Gneneva.
    10 19
  • Da, Opel e in centrul atentiei la Geneva pentru ca o asteapta falimentul. Calitate zero, pret de masina premium.
    10 13
  • opel-masina saracului DIN 1965
    suntem realisti?
    Megane 3 e in topul fiabilitatii, INAINTEA Astrei !! in caz ca nu stiai... Conform ADAC 2011, Renault Megane este pe 15, Opel Astra pe 16 iar Ford Focus pe 19.

    La DEKRA 2012 (tot nemti), Megane a iesit pe 2:.
    http://www.reno.ro/Megane-III-pe-locul-2-la-fiabilitate-t233213.html

    Iar Frontera chiar a fost o nenorocire de masina... a fost una dintre cele mai proaste si slabe masini de teren fabricate vreodata. Oricine a prins "masina" aia stie ca a avut probleme incepand de la motor, scurgeri de ulei etc, terminand cu sistemul defectuos de cuplare a tractiunii 4x4. Pe scurt, esti mai scos cu un ARO decat cu un Frontera.

    Vai de capul tau !
    15 6
  • Vasilica
    Daca compari Renault cu Opel inseamna ca ori nu esti sanatos la cap si nu te-ai mai dat jos din dacie ori trebuie sa iti faci un control la psihiatru si sa te bata cu P...A in cap pana iti revi si sa realizezi ca nu e decat o dacie premium la preturi exagerate care nu se justifica.

    Eu nu am Opel si nici nu am avut dar Renault sigur nu o sa mai am!
    5 5
  • esti realist ?
    chiar nu trebuia sa ridici mingea la file - asta e in 2011
    http://www.autoexpert.ro/Stiri/Raportul-de-defecte-DEKRA-2011--c%C3%A2%C8%99tig%C4%83tor---Opel-Insignia/393/1/

    http://www.sfin.ro/articol_22726/cele_mai_fiabile_masini_din_clasa_medie_%E2%80%93_topul_dekra_2011.html
    3 1
  • @ posesorul de reno cazan cu g
    care se face de ras
    Pe 2012 cine e pe primul loc CA NU AM AUZI BINE ? ASTRA ? =)))

    http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/raportul-dekra-2012-astra-si-insignia-puncte-maxime-pentru-calitate-12022.htm
    ai fost amuzant rau de tot =))
    3 1
  • luat dupa siteul vostru plin d
    :)
    Megane III pe locul 2 la fiabilitate, în raportul DEKRA pe 2012 !!!

    moderator://DC/Logan

    QUOTE
    The Opel Astra and Audi A4 came out best in the DEKRA Used Car Report 2012. The car with the best fault index (“Best Individual Ranking“) was the Opel Astra (DEKRA Fault Index: 96.9%). This puts slightly ahead of last year’s winner, Opel Insignia (96.0%) and the Renault Mégane (95.9%). In the second category (“Best of all Classes”) the Audi A4 won the title as the vehicle with the best values across all mileage ranges. In second and third place were the Mercedes-Benz C Class and the three-times winner, the Audi A6. The DEKRA Used Car Report is based on data from more than 15 million periodic main inspections carried out over the last two years.
    3 1
  • @OPEL-DAS...
    Renault a castigat "Car of the year" de doua ori la rand in clasa mica. Mopel?

    European Car of the Year:
    1966 Renault 16
    1982 Renault 9
    1991 Renault Clio
    1997 Renault Megane Scenic
    2003 Renault Megane
    2006 Renault Clio

    In 1973, legendarul Renault 5 a iesit pe 2, la mustata de primul loc.

    Vrei sa calculam de cate ori a iesit Opel "Car of the Year" ? Iti garantez ca nu vei numara mai mult de 3-4 masini in toata istoria, cu tot cu clona Ampera.
    1 2
  • doncique
    ren@opel
    am avut si renault si opel,de 12 ani am ramas tot pe opel
    2 0
  • RENO CAZANE
    cum poti sa compari cea mai slaba marca cel putin din europa cu cea mai in voga marca europeana pe invelul mediu low cost ? in in 4 ani opel a luat de doua ori titlul de masina anului si de alte doua ori a fost in top 3 ,locul 3 respectiv locul 2. renault unde e ? pai nu are ce sa caute cu modele ca fluence logan-ul francez al europei sau megane 3 care inca de la lansare fiind masina noua era clar sub golf sau astra . daca aveti bani doar de reno stati in banca voastra si o sa vedeti ca nu face nimeni misto de voi. doar ciocu mic.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru