Toyota a prezentat primele imagini ale lui Auris Hybrid in versiunea de productie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.02.2010
Primele imagini ale versiunii de productie a lui Toyota Auris Hybrid au fost dezvaluite pe internet inainte de debutul public de la Salonul Auto de la Geneva.

Japonezii de la Toyota au prezentat primele imagini ale versiunii de productie a lui Auris HSD, modelul hibrid al carui concept a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009. Cei de la Toyota au anuntat ca vor oferi hibridul bazat pe Auris in Europa incepand cu luna iulie, iar acesta va fi produs la fabrica japonezilor din Marea Britanie. Astfel, Auris HSD va fi primul hibrid de la Toyota construit intr-o fabrica din Europa.

Desi cei de la Toyota nu au dezvaluit informatii despre trenul de propulsie al lui Auris HSD, modelul va utliza aceleasi componente pe care le foloseste si Toyota Prius. Dupa cum stiti, Toyota Prius este echipat cu un motor de 1.8 litri si 98 CP care functioneaza in ciclul Atkinson, care este cuplat la un motor electric de 36 CP si ofera un total de 134 CP. La fel ca in cazul lui Prius, Auris HSD va fi un full-hybrid, ceea ce inseamna ca modelul va putea sa circule doar pe puterea bateriilor pentru cativa kilometri.

Auris Hybrid este bazat pe facelift-ul aplicat lui Auris, care va debuta public tot la Salonul Auto de la Geneva. Diferenta dintre Auris HSD si versiunile standard ale acestui model sta la nivelul barelor de protectie, care au margini plate si la grila fata, care are un design diferit.

Este de asteptat ca japonezii de la Toyota sa aduca versiunea hibrida a lui Auris la Geneva alaturi de facelift-ul aplicat modelului cu acelasi nume.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • greseala
    nu sunt rautacios - dar va spun pentru a va perfectiona pe viitor. Ati spus 18 litri la capacitate motor. cam mare nu?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru