3 x VIDEO: Noul Kia Sorento se prezinta

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Inaintea prezentarii de la Salonul Auto de la Frankfurt, oficialii constructorului corean dezvaluie primele imagini pe sosea cu noua generatie a CUV-ului Sorento.

Comentarii (6)

  • Opinie
    Impresionant atat la exterior cat mai ales la interior. Cuplul Santa Fe - Sorento vor lua o felie impresionanta din vanzarile segmentului.
    3 2
  • poate ca da, poate ca nu..
    Dap, masina e foarte misto si pare a fi bine finisata insa legat de ce spune bethurbazal nu stiu cat de cautate vor fi masinile din segmentul asta in 2011 tinand cont de criza asta... probabil cele mai cautate masini vor fi cele mici cu dotari cat de cat si foarte eficiente ca si consum. Sincer cred ca periaoda SUV-urilor s-a cam terminat.
    Vom trai si vom vedea.

    bafta!
    2 4
  • Opinie
    Eu ma refeream la segmentul lor. In acest segment vor avea un cuvant greu de spus.
    0 3
  • @Bethurbazal
    Ca sa ai un cuvant greu de spus trebuie sa ai fiabilitate, trebuie sa ai un sistem 4x4 avansat, trebuie sa ai siguranta, solutii pentru un interior mai primitor, confortabil etc etc... o KIA nu are nimic din toate astea...si nici nu va avea ca marca secundara a grupului Hyundai.
    0 1
  • Cristy
    Kia SOrento
    Am o Kia Sorento 2005 , cu toate optiunile (32ooo euro) si pana in momentul de fata am facut 147000 km cu ea mers 50 urban/50 afara ->nu am schimbat decat uleiuri filtre si curea alternator =fiabila ,confort:clima-piele-geamuri fumurii-comenzi volan-suspensii moi,etc singurul aspect neplacut:motorul prea puturos,in rest e f ok masina.Nu o compari cu un ML sau X5 dar nici ca pret si intretinere !!!
    1 1
  • Mare Chestie!...
    Perfect!... E perfect ca e mai inalta putin, ca doar da bine si parca e mai sigura!... Ce conteaza consumul! La parcari gasesc eu un loc pe trotuar, s-o vada pietonul mai bine!... O s-o frec prin oras ca-n filmuletul de prezentare, ca doar nu-s nebun s-o bag prin coclauri!... Stii cat costaun spalat la 'jeepuri'?!... Lasa, doar sa creada lumea c-am masina de teren!... Si daca mai fac rost de niste bani mai incolo, o sa-i cobor putin garda ca e mai cool si sta mai bine in curbe!... Ah, ce mi-as fi luat eu o masina mica, economica, incapatoare, stabila, parcabila usor - numai buna de oras (casi s-asa nu prea ies eu), dar ce-o sa zica lumea? Cum mai ies eu in evidenta?... Of, of, of ce grea e viata!...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru