ABT a prezentat kit-ul sau pentru noul Polo la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Germanii de la ABT si-au facut prezenta simtita la Salonul Auto de la Frankfurt, prezentand numeroase modele printre care si noul Volkswagen Polo modificat. Kit-ul ABT pentru Polo ridica puterea motorului 1.2 TSI la 130 CP.

Tunerii germani de la ABT au prezentat noul lor pachet pentru Volkswagen Polo la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a primit un pachet aerodinamic si o serie de imbunatiri pentru motor. Pe langa aceastea, ABT ofera un set de jante de 18 inch si un set de arcuri sport.

Cea de-a cincea generatie a lui Volkswagen Polo a primit un set de praguri laterale precum si bare de protectie fata/spate umflate, cu cate un element integrat in partea inferioara. Astfel, bara de protectie din fata a primit o buza inferioara, pe cand bara de protectie din spate are un difuzor de aer integrat, care include si o evacuare sport. Jantele ABT de 18 inch cu care a fost echipat acest model sunt vopsite in negru si au o latime de 8 inch.

Motoarele TDI si TSI ale lui Polo au fost modificate si ele de inginerii ABT, unitatea TDI de 1.6 litri oferind acum 90, respectiv 110 CP. Modelul TDI de 105 CP a primit o crestere de putere de 25 CP, iar motorul TSI de 1.2 litri si 105 CP dezvolta acum 130 CP. Pentru a profita mai mult de modificarile operate la motor, clientii ABT au primit si un nou levier de schimbare al vitezelor, care le confera un control mai bun.

Interiorul a fost si el modificat discret, primind o serie de accesorii de la ABT.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru