AC Schnitzer prepara BMW Seria 1 Cabrio

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Tunerii de casa ai celor de la BMW, AC Schnitzer, au pregatit un pachet sport pentru BMW Seria 1 Cabrio.

Esential

360 CP va dezvolta motorul lui BMW 135i dupa modificarile facute de AC Schnitzer.

Dupa ce au lansat kitul de tuning ACS1, specialistii germanii de la AC Schnitzer au lansat un pachet sport si pentru versiunea cabrio a lui BMW Seria 1. ACS1 Cabrio va conta pe trei motorizari ale caror performante au fost marite de tunerii de la AC Schnitzer: versiunea 135i la 360 CP, 123d la 240 CP si 120d la 200 CP.

Sporirea puterii este oferita impreuna cu un kit exterior pentru BMW Seria 1 Cabrio. AC Schnitzer a redesenat partea de jos a spoilerelor: in partea frontala au disparut rotunjirile intalnite la varianta de uzina, iar in spate a fost adaugat un deflector. Pentru a oferi cabriolet-ului o infatisare mai agresiva, partea din spate a masinii a fost completata de un sistem de evacuare sport cu terminatie cromata.

De asemenea, suspensiile variantei cabrio a lui BMW Seria 1 au fost inlocuite cu un set mai sportiv. AC Schnitzer ofera doua tipuri de jante sport pentru echiparea lui ACS1 cabrio, dimensiunile disponibile ale jantelor de aliaj fiind de 17, 18 sau 19 inch. Pentru a nu neglija interiorul masinii, germanii au introdus accesorii de carbon si aluminiu, iar pedalierul, covorasele si manerul schimbatorului de viteze au fost inlocuite cu elemente noi.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru