Accident "ecologic": Tesla Roadster, facuta praf de un Prius si un Touareg

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.10.2009
Posesorul unuia dintre putinele exemplare Tesla Roadster din Europa a fost calcat in picioare de un Touareg si lovit de un Prius. A rezultat un "balet" cu daune ridicate.

Carnagiu auto ecologic in Danemarca. Unul dintre putinele exemplare Tesla Roadster existente in Europa si-a gasit sfarsitul sub rotile nemiloase ale unui Touareg. Si pentru ca tacamul sa fie complet, in accident a fost implicat si un exemplar al gamei-simbol a ecologiei mondiale, Toyota Prius.

Conform purtatorului de cuvant al celor de la Tesla, citat de wired.com, soferul exemplarului Tesla Roadster era oprit la semafor cand a fost lovit de un Touareg care venea din spate. Soferul Touaregului nu ar avea insa nicio vina, el fiind impins in modelul Tesla de o manevra incorecta a soferului de pe Toyota Prius. Partea buna in tot acest peisaj este faptul ca soferii tuturor vehiculelor implicate in accident au scapat nevatamati.

Aceasta este doar una dintre ipoteze, fanii Tesla si comentatorii de pe diverse site-uri web sustinand o multime de ipoteze legate de modul in care a avut loc acest accident. Cert este ca vorbim de primul accident european serios in care este implicat un Tesla Roadster si, de asemenea, de unul dintre primele accidente in care Prius si Roadster se bat pentru prima pozitie intr-un alt mod decat prin consum sau prin costul de intretinere pe kilometru.

via | wired

Comentarii (13)

  • Wellcome to Circus!
    Pariez pe Tuareg! Haha!
    6 10
  • l-a calcat in "picioare" :))
    6 5
  • s-a trezit clown-ul
    la voi acolo la circ nu va invata cum se scrie corect TOUAREG.
    10 2
  • touareg
    in cazul asta vreau si eu Touareg. :))
    3 1
  • VW
    VW is on TOP :P
    7 2
  • Imi place,dar n-are cum...
    Scenariu relatat de purtatorul ala de cuvant mi se pare idiot si foarte putin probabil avand in vedere grutate Touaregului si cea a lui Prius si dupa cum se observa si in poze Tesla este lovita si in fata!!
    2 0
  • mitzap
    si semaforu
    specifica ca tesla era la semafor ... ce semafor ca vad ca sunt in camp/padure

    FFS reclama mascata la VW :))
    5 2
  • BooSteD
    dubios...
    mi se pare dubios....arata de parca tesla ar fi intrat sub Touareg....deoarece tesla are 40 cm iar touareg tot atat garda la sol...si nu imi explic de ce altceva tesla ar fi lovita si spate...iar touareg este un pic sifonat in spate...
    1 1
  • BooSteD
    srry,my bad...
    pardon...am vrut sa spun ca tesla e lovita in fata ,nu in spate...sryy pt dublu post...
    0 0
  • Necunostul
    explicatie
    tuaregul e intact deci probabil a fost lovit in franare in spate si de aia l-a proiectat pe tesla, dar ciudat e ca tesla e lovita si in fata
    1 0
  • benzinaru'
    plm
    fake!!
    0 1
  • x
    Pare mai probabil ca Touareg-ul sa fi fost primul la semafor, iar Tesla sa fi fost lovita in spate de Prius, moment in care a intrat sub rotile Touareg-ului. Asa se explica si lovitura in fata, si faptul ca vw-ul nu prea e lovit, decat "luat pe sus".
    3 0
  • Toaureg FORCE:)))
    se vede k toaureg`ul e aproape cel mai bun la off-road=))))....probabil s-a urcat fara probleme pe tesla:))))))))))
    RULLZ TOAUREG:X:))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru