Americanii au creat un supercar cu zero emisii: Steenstra Styletto

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.09.2009
Un designer american a prezentat conceptul unui supercar cu zero emisii, care va intra in productie in 2013. Modelul se numeste Steenstra Styletto si este creat pentru segmentul dominat de Lamborghini si Ferrari.

Designerul american Cornelis Steenstra a creat un supercar aerodinamic care va rivaliza modele exotice precum cele construite de Ferrari, Lamborghini si Porsche. Diferenta dintre supercarul american si modelele produse de constructorii anuntati mai sus consta in faptul ca acest model va avea zero emisii. Pentru moment, metoda de propulsie a acestui model nu a fost dezvaluita, dar acesta va avea un motor pana in anul 2010, urmand ca prototipul de productie sa fie dezvaluit la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach.

Steenstra Styletto are doar doua locuri si usile se deschid in sus, la fel ca in cazul lui SLS AMG. Modelul american este primul din gama pe care o pregateste designerul Cornelis Steenstra si va fi produs in serie limitata incepand cu anul 2013. Pana atunci, americanul si echipa sa vor lucra in continuare la dezvoltarea acestui model, care mai are pasi mari de facut pana va deveni un vehicul de productie.

Cornelis Steenstra a proiectat masini pentru Volvo, Mercedes-Benz si Mazda Europe.

De asemenea, el a fost consultant pentru Porsche, Hyundai/Kia, dar si Nissan, MG-Rover, Peugeot si Fisker. Cu un asemenea trecut, ne putem astepta doar de la lucruri bune din partea acestui designer american.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru