Asa va arata noua generatie Porsche Cayenne?

De Cătălin Dinu
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Automarket va prezinta o propunere de design pentru a doua generatie a SUV-ului Porsche, asteptata in 2010.

Noua generatie Porsche Cayenne este tot mai asteptata. Tot mai multe fotografii spion au fost publicate in ultima perioada cu prototipuri experimentale camuflate ale noului SUV Porsche aflate in teste de strada sau de circuit.

Pentru a va ajuta sa va conturati o imagine mai clara a viitorul Cayenne, Automarket va prezinta o noua imagine prelucrata digital cu a doua generatie a SUV-ului celor de la Porsche. Debutul pe piata al noului Cayenne este asteptat in 2010.

Noul Porsche Cayenne va imprumuta platforma celei de-a doua generatie Volkswagen Touareg, urmand ca diferentierea sa fie facuta de propulsoare si de calitatea materialelor utilizate. Motorizarile viitorului SUV Porsche vor fi asigurate de unitati V6, si, cel mai probabil, de primul boxer diesel construit de germani. De asemenea, constructorul din Stuttgart a anuntat ca va construi o versiune hibrida a lui Cayenne bazata pe actuala generatie, dar a carui productie a fost amanata pana in 2010.

Comentarii (2)

  • Cele mai recente poze spion sunt mai elocvente
    Aceasta propunere nu isi are rostul din moment ce au aparut poze spion cu Porsche Cayenne surprins cu un camuflaj minor.http://www.worldcarfans.com/9080724.009/second-gen-porsche-cayenne-showing-its-curves
    0 0
  • razvan
    daca asta e, e de-a dreptu hidos
    zici ca e un copil speriat dupa ce a vazut cel mai horror film posibil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru