Asa va arata viitorul supercar VW cu motor central?

De Cătălin Dinu
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Automarket va propune o noua imagine prelucrata digital care contureaza desginul viitorului supercar Volkswagen.

Faptul ca Volkswagen pregateste un model nou sport cu motorul pozitionat central este deja cunoscut, zvonurile din ultimele zile intarind posibilitatea ca producatorul german sa prezinte in curand viitorul model. Este vorba un supercar bazat pe conceptul R prezentat de Volkswagen in 2003.

Astfel, Automarket va prezinta o noua propunere de design al viitorului model Volkswagen cu motor central. Se pare ca supercarul marca Volkswagen va fi fratele mai mic al lui Audi R8 si va depasi recent lansatul Scirocco in privinta performantelor.

Cu siguranta, viitorul model sport al germanilor va ingloba ultimele tehnologii disponibile in cadrul Grupului VW la momentul lansarii, precum sistemul de tractiune integrala 4Motion, transmisia DSG cu sapte rapoarte si ultimele generatii de motorare supraalimentate. Insa, viitorul supercar al celor de la Volkswagen nu va depasi performantele lui Audi R8 si va fi mai ieftin decat acesta pentru a nu fi un concurent direct al celebrului model al Grupului german.

Comentarii (3)

  • Cristi
    Titulatura de supercar este exagerata
    Eu consider viitorul model sportiv VW un concurent pentru Toyota MR2,Lotus Elise si Porsche Boxter,toate fiind roadstere cu motor amplasat central.Titulatura de supercar mi se pare exagerata.Daca acest VW este un supercar,Bugatti Veyron,Pagani Zonta,Koenigsegg CCXR ce sunt,megacar-uri,gigacar-uri?
    0 0
  • ???
    e o intrebare retorica, nu?
    0 0
  • Razvan
    Acest model, potrivit revistei AutoBild va avea motoare in 4 si 6 cilindri.Si eu consider exagerat sa numesti un model sportiv(prin conceptie-motor central)cu 4 cilindri un supercar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru