Au început voturile în AUTOVOT 2012!

De Automarket
Publicat Joi, 26.01.2012
Cel mai cunoscut concurs de tip Mașina Anului care se desfășoară pe internet ia startul astăzi. Alege cele mai bune mașini lansate anul trecut în România!

Start vot în AUTOVOT 2012! Cel mai cunoscut concurs care le dă ocazia internauților din România să-și aleagă mașinile preferate și să participe astfel activ la stabilirea clasamentului final al mașinilor lansate în cursul anului trecut este de astăzi online și poate fi accesat până în 13 februarie. CLICK AICI pentru a intra în concurs.

Pentru al doilea an consecutiv, concursul are loc pe pagina oficială de Facebook a portalului Automarket, fanii site-ului nostru fiind cei care pot să voteze în aplicația specială dedicată concursului din acest an. Tot ce trebuie să faci pentru a vota este să accesezi aplicația AUTOVOT 2012, să-ți alegi mașinile preferate și să-ți salvezi votul.

Schimbări în mecanismul concursului

A cincea ediție AUTOVOT vine cu schimbări importante la mecanismul concursului. Astfel, începând din acest an, mașinile sunt împărțite în două grupuri distincte: MAȘINI ACCESIBILE și MAȘINI PREMIUM. Fiecare dintre cele două categorii va avea clasamentul său propriu, urmând ca mașina AUTOVOT 2012 să fie considerată cea care primește cele mai multe voturi, indiferent de segment.

Premiile vor fi acordate în cadrul Galei Autovot, care va avea loc în 16 februarie și va fi transmisă live video pe internet

Cei mai inspirați dintre votanți vor primi premii în valoare totală de 5000 de euro. Vezi premiile AICI.

AUTOVOT 2012 la feminin

O altă premieră absolută este desemnarea unei mașini AUTOVOT la feminin, concursul urmând să aibă loc pe pagina oficială de Facebook Eva.ro, cel mai mare site românesc dedicat femeilor. În concursul AUTOVOT 2012 la feminin intră 10 dintre mașinile lansate anul trecut în România. care au ca țintă predilectă publicul feminin din România.

AUTOVOT 2012 - Mașina Bloggerilor

Nu în ultimul rând, bloggerii din România sunt invitați și ei să își voteze modelele favorite într-o competiție paralelă. În AUTOVOT 2012 - Mașina Bloggerilor poate intra orice posesor al unui blog, cu condiția să publice modelele votate în AUTOVOT 2012 într-un articol individual și să-și argumenteze alegerea. Premiile bloggerilor vor fi acordate în cadrul Galei AUTOVOT 2012 de către reprezentanții juriului, bloggerii Bobby VoicuCristian China-Birta (Chinezu)Cristian Manafu și Cabral Ibacka.

Mai multe detalii despre cum votezi ca blogger în concurs găsești AICI.

CLICK AICI pentru a vota în AUTOVOT 2012!

 

Comentarii (28)

  • @Automarket.ro
    Nu se poate fara Facebook???
    36 0
  • facebook?
    Trebuie sa-mi fac cont pe facebook pentru a vota???
    28 0
  • @Automarket
    La premium apar Mini si Mercedes SL, Porsche 911 si seria 6... nu mi se pare tocmai echilibrat.
    7 3
  • cont facebook
    de ce trebuie sa ne facem cont facebook si nu putem vota direct pe site??
    26 1
  • @sandman
    Pana acum un an s-au oprit, si ne trebuie Facebook. In loc sa faca platforma si pe site, ca tot avem cont si aici. Anul trecut am reusit sa votez intr-un tarziu, ca am facut rost de contul cuiva!
    13 2
  • fara Facebook !!!!
    vreau sa votez pe Automarket NU pe facebook
    26 1
  • BA DA!puteti vota pe o bucata de hartie apoi sa o puneti la posta! aa si nu va scrieti numele.......loooooooooollllll
    1 25
  • unde pot completa formularul de inscriere in concurs?
    3 1
  • posta
    @edi80: da, pot trimite si prin posta, nu e o problema. problema e cu facebook, ca nu vreau cont la ei.
    17 1
  • Din nou FB!
    Ma gandeam ca Automarket a inteles ceva din editia de anul trecut. Deci asa cum mi se rupe de FB, mi se rupe si de concurs. Pacat!
    16 1
  • mircea
    Răspuns oficial Automarket.ro
    Dragii noştri,

    Pagina de facebook Automarket.ro este parte integrantă a site-ului şi a strategiei de dezvoltare Automarket.ro în online. Este o zonă editorială complementară, nu paralelă.

    În aceste condiţii, considerăm că dezvoltarea concursului în Facebook este o soluţie logică, normală, care face parte din linia clasică Automarket şi care este privită ca parte integrantă a site-ului. Evident, ne-am asumat riscul pierderii câtorva voturi din partea utilizatorilor noştri care nu deţin un cont de facebook, dar în acelaşi timp ne bucurăm să putem atrage utilizatori noi pentru portalul nostru cu această ocazie.

    Modalităţile şi posibilităţile de promovare ale Autovot 2012 nu ne permit să ignorăm Facebook, iar dezvoltarea concursului în paralel şi pe Automarket nu este posibilă din cauza mecanismului de votare Autovot.

    Ne cerem scuze pentru cei care nu deţin un cont de Facebook, dar ne exprimăm speranţa că aceştia vor deveni fanii Automarket pe secţiunea noastră de acolo pentru a experimenta Automarket în toate zonele online în care suntem prezenţi.
    9 29
  • Adrian
    Fara cont facebook ???
    O chestie stupia cu " facebook "......
    Ma faceti sa renunt la automarket.ro....
    19 4
  • abc_e?
    Autovot
    Astia care va tot plangeti, sa stiti ca poate n-are nimeni nevoie de votul vostru.

    Nu sunteti obligati sa va faceti cont pe facebook, cum la fel de bine nu sunteti obligati sa votati.
    4 28
  • FB
    eu am cont pe FB dar nu il mai folosesc este o mare idiotenie,chiar nu vedeti ca majoritatea nu doresc FB?atunci o sa ramaneti singuri pe FB
    15 1
  • .marius.
    Doamne mai, asa va comportati de parca facebook`u` ii ceva demon de care nu puteti scapa. Va puteti face cont si dupa ce votati il stergeti ( acuma se poate).Cheers !
    1 8
  • Va rog sa ma dezabonati - fara facebook!!!
    Dragilor, daca conditionati votul de creare de cont Facebook va rog frumos sa ma dezabonati de la newsletter.
    Draga Mircea dupa cum vezi din toate postarile doar 2 sustinatori ai sistemului de vot pe Facebook. Continuati tot asa......
    5 1
  • fb?
    pacat ca conditionati interactiunea unor fani automarkt cu crearea cont fb,un oracol pt copii retardati .ati devenit nada pt cei ce inca nu isi ofera constiinta gratis
    7 1
  • reply abc_e
    Oare cand veti fi mai concilianti, mai rabdatori, mai atenti cu aproapele vostru? va lasa nervii?
    Oare de ce sunteti atat de agresiv din spatele tastelor tocmai cu fanii ce va fac rating, voturi, imagine, etc ? Chiar va deranjeaza opinia, si neaparat si relica tb sa fie agresiva ? de ce nu va folositi aceast apetit verbal de atac impotriva lui Borbely si grupul lor de ametiti cu tot felul de taxe, procente, impozite, avize si aprobari, toate impotriva omului care incearca sa supravietuiasca dintr-un salariu, si ala mereu ciuntit?
    5 1
  • iar facebook?
    Ca bine zici Lorinczi,thomas, dar ce vrei daca...pana si nea Traian Basescu a pomenit in controversatul lui discurs de facebook... Pot sa va spun cu mana pe inima: mai mult de 1/2 dintre prietenii mai si dintre cunostintele pe care le apreciez si respect, NU sunt membri facebook! Automarket, de data asta ati cam dat-o in bara cu strategia de marketing.
    7 1
  • Alex Seremet (BMW)
    1. MINI Countryman a fost lansat in 2010.
    2. BMW Seria 6 a debutat in 2011 in 2 versiuni, Coupe si Cabrio.
    3. Din cate stiu, Mercedes SL nu s-a lansat pe piata in 2011.
    2 1
  • mircea
    @Alex Seremet
    1. Nu a fost inclus în concursul de anul trecut din cauza faptului că nu am avut prețurile pentru România la timp. Deci a intrat acum.
    2. Corect. Multe modele au mai multe versiuni de caroserie care se lansează independent, dar în competiție intră, așa cum e normal, modelul de bază. Nu am inventat noi roata.
    3. Intră în competiție toate modelele care își anunță oficial prețurile în România de la finalul ediției anterioare până la startul voturilor în ediția actuală.
    2 5
  • Atentie
    Eu am votat da mi-a cerut sa votez d doua ori categoriile alea d masini aveti o eroare in vot, adik poti sa votezi d cate ori vrei!!!
    2 0
  • fabian
    sunteti naspa!
    am inteles ca nu aveti nevoie de toate voturile, mai ales a acelora care nu au si nu vor sa aiba feisbuc, dar poate ca ei vor sa voteze si nu "pot" numai constransi. asa ati facut si anul trecut, sunteti penali!!!!!
    VARZA!!!!!!!!!!!!!!!
    5 0
  • sunt curios cei care nu au folosit o data facebook au habar de ce sunt impotriva, sau doar asa din frica de necunoscut.
    0 7
  • Sunt impotriva Facebook !
    Folosesc computerul de peste 16 ani, ma pricep sa zicem, peste medie sa umblu, sa repar.. etc, dar nu am cont facebook si nici nu o sa am vre-o data ! Si oricat de mult mi-ar place automarket.ro, nu pot vota pe facebook. Raman un fan ascuns, al site-ului automarket.ro !
    5 1
  • de ce? eventual un raspuns elaborat.
    nu texte de genul "ca iti fura domne datele personale si ca se folosesc securistii de ele sa...sa ce? sa stie pe cine ai ***** la munte cand erai casatorit si la candidatura la presedintie sa te aiba la mana cu ceva date murdare"

    poti sa folosesti un dispozitiv o zi sau de o vecie, e irelevant!
    sunt chiar curios ce e cu inversunarea asta.
    PS: si o sa vin si eu cu parerea mea
    1 3
  • @t
    pai asa cum am eu o aversiune pt ..pelin, sau puful de pe piersica sau pt acasa tv ,asa am si o aversiune pt facebook...chestia cu votul era o hai sa zic ''relaxare'' sau curiozitate(dar nu chiar asa de mare sa ma deranjez pt face...e adevarat ccine tine la intimitate ,paranoic sau nu ,poate sa dea niste date false...apropo cine esti tu ''t''?...,mai vb de face...asa cum sint eu ''ccp'' tu esti ''t''....curios pt un ''t'' adept al face)fara sa vreau sa te jignesc nu esti un pic cam demagog?
    2 0
  • daca jumatate din ce scrii ar si avea sens poate ai primi un raspuns omenesc. dar mai mult par a fi niste balbaieli incoerente cele de mai devreme.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru